Klankschaalconcert

met klankschalen,  shanti & sansula

 

In centrum Well, een voormalig klooster, dompel je jezelf in een prachtig decor.

Een klankschaalconcert. Om de ochtend te beginnen met frisse klanken.

 

Laat je hier meevoeren op de dromerige klanken van klankschalen en het betoverend heldere geluid van de shanti en sansula. De klanken zijn niet alleen hoorbaar, de fijne klanktrillingen resoneren door je heen. Het is letterlijk en figuurlijk een zachte aanraking door klank. Van binnen en van buiten. Geestelijk en lichamelijk. Het resultaat is een diepe ontspanning.

 

Klankschalen hebben een bijzondere werking. Wanneer je een klankschaal aanslaat, ontstaat een prachtig volle klank die rijk is aan boventonen. Deze klank bestaat niet alleen uit hoorbaar geluid, maar ook uit voelbare klanktrillingen. Deze kunnen subtiel door alle huidlagen heen resoneren. Het effect is een diepe weldadige ontspanning.

 

Je kunt kiezen of je wilt zitten of liggen tijdens het klankschaalconcert. Maar om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen. Dunne yogamatjes en meditatiekussens zijn aanwezig op locatie. Maar om comfortabel te kunnen liggen, is het beter om je eigen matje, hoofdkussen en eventueel dun fleece-dekentje mee te brengen.

 

 

Het klankschaalconcert wordt verzorgd door Iwan Boersma in samenwerking met Wendy Wouterse van Soundsessions.nl

 

 

 

Datum en Tijd: 11 juli 2021. Aanvang 10.15u. Tot ca. 11.30u. Inloop vanaf 10.00u

 

 

Locatie:

Centrum Well, Doelenstraat 34, 3512 XJ Utrecht

 

Bereikbaarheid:
- Lopen: vanaf het station Utrecht centraal is het ongeveer een kwartier lopen.

- Met het openbaar vervoer: bus 2, ringlijn Museumkwartier, uitstappen halte Tolsteegbrug.

- Met de auto: in de binnenstad van Utrecht is het betaald parkeren. Je kunt je auto gratis parkeren aan het Tolsteegplantsoen. Vanaf het Tolsteegplantsoen is het 5 minuten lopen naar Centrum Well.

 

Deelnamebedrag:

 

 

Aanmelden: 

Bij Iwan Boersma: 

info@klankschaalexpertisecentrum.nl 

 

Iwan Boersma wordt met regelmaat gevraagd om concerten te geven met Klankschalen of Grote Gong. Deze klankconcerten worden gewaardeerd binnen een yogales en zijn een origineel verjaardagscadeau. Ze passen ook in het kader van een bedrijfsuitje. Iwan verzorgde o.a. een klankschaalconcert voor De Nederlandsche Bank.

 

Iwan geeft op verzoek en in overleg graag ook een gong- of klankschaalconcert bij jou op locatie.