Deep Self Sound Massage 

Hoe je je gezondheid versterkt op een verbazingwekkend luie manier...

 

 

Laatst was ik een beetje aan het struinen op internet. Ik las daar iets wat ik allang wist. En jij vast ook. Maar ik had het nooit echt tot me laten doordringen:

Stress ligt ten grondslag aan veel gezondheidsklachten en ziekten. Stress is de nummer 1 killer.

 

Blijkbaar had ik dit keer een helder moment. Ik vond het ineens prachtige zinnen. Want het betekent ook:

 

Er is slechts één stap nodig naar meer gezondheid. Laat stress los.

 

Oké, makkelijk gezegd. Stress is soms wel een dingetje voor mij ;-)

 

Dus wat mij vervolgens bezighield was: Welke manier kan ik vinden om stress makkelijk los te laten?

Ook om anderen te helpen. Want misschien is stress voor jou ook wel een dingetje.

 

Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden om stress tegen te gaan en je gezondheid te verbeteren. 

Maar herken je dit? Je jakkert een hele dag door. Meerdere dagen per week. Druk met je gezin, het huishouden. Je werk. Want je moet door. Voor je het weet is de avond alweer bijna voorbij. Je weet dat het goed is om nog iets voor je gezondheid te doen. Terwijl je eigenlijk geen energie meer hebt en het liefst languit neerploft. Weet je dat hier een oplossing voor is?

Een (klankschaal)massage ontvangen is namelijk één van de meest luie manieren, waarmee je stress vermindert en je eigen gezondheid kunt ondersteunen. De doorbloeding verbeteren. Spierspanningen wegnemen. Afvalstoffen makkelijker loslaten. Tintelende energie. Lekker in je vel komen. :-)

Zorgverzekering, medicijnen en behandelingen zullen komende jaren steeds duurder worden. Goede zelfzorg is daarom belangrijk.

 

Zou het daarom niet geweldig zijn als je voortaan elk moment, waar en wanneer je maar wilt van een gratis klankschaalmassage kon genieten? Een ontspannen massagebehandeling op jouw manier.

 

Als je een (klankschaal)masseur of liefhebber bent van klankschalen, dan sta je waarschijnlijk gauw klaar (met je klankschalen) voor een ander.

 

Maar wanneer sta je klaar voor jezelf?

 

 

Hoe vaak geef jij JEZELF een massage met klankschalen?

 

Laat me raden. Waarschijnlijk doe je dit bijna nooit.

Net als ikzelf deed. Ik geloofde niet in jezelf een klankschaalmassage geven. Ja, het kan heel functioneel zijn. Maar de volledig diepe ontspanning ontbreekt bijna altijd. Ga maar na. Je moet goed wakker blijven om zelf de klankschalen die je op je lichaam hebt staan, aan te slaan. En het is inspannend om dan telkens je arm te moeten heffen.

 

Ook de mogelijkheden zijn maar heel beperkt. Want je kunt bijvoorbeeld niet ontspannen je voeten of schouders masseren met klankschalen terwijl je ligt. Dat vertelde ik zelfs mijn cursisten altijd.

 

Totdat ik me realiseerde dat ik vast zat in mijn eigen beperkte overtuigingen. En besefte hoe geweldig het is als je jezelf wèl kunt masseren met klankschalen. Ik ben dus met dit idee aan de slag gegaan. Een ware zoektocht.

 

Het resultaat daarvan kan ik je nu onthullen. Ik vind het zelf supergaaf! Hoe waardevol zou het voor je zijn als je jezelf heel ontspannen een klankschaalmassage zou kunnen geven?

 

 

Ontdek de geheime DEEP SELF SOUND MASSAGE technieken!

 

Deep Self Sound Massage technieken heb ik ontwikkeld om voor jezelf de diepst mogelijke ontspanning te creëren. Door de klanktrillingen van de klankschalen direct op je lichaam over te dragen. Zo ontspannen dat je er bijna van in slaap valt. :-)

 

✅ Ontspanning tot in detail. In deze technieken onthul ik je o.a. hoe je twee en zelfs drie schalen op je lichaam kunt aanslaan. Zonder dat je daarvoor je arm moet optillen. Je hoeft zelfs je arm niet te verplaatsen!

 

✅ Heb jij dat wel eens geprobeerd? Je voeten verwennen met klankschaaltrillingen zonder dat je je in onhandige bochten moet wringen. Ontdek met Deep Self Sound Massage technieken hoe je dit met smeltend gemak doet :-)

 

✅ Ontdek hoe je o.a. je hoofd, schouders, handen, knieën of voeten masseert. Makkelijk om te doen. Vanuit een luie houding.

 

✅ Al deze technieken kun je gewoon doen terwijl je ligt. Bijna zoals je een klankmassage zou ontvangen van een ander. Dus super chill! En een weldaad voor je gezondheid.

 

✅ Deze technieken zijn vooral fijn als je (af en toe) lui bent of geen discipline hebt. ;-)       

Er zitten technieken bij die je zelfs in bed kunt uitvoeren. Voor het slapen gaan of als je wakker wordt.

 

✅ Gebruik je klankschalen creatiever. Deep Self Sound Massage technieken helpen jou om “buiten de box” te denken.

 

✅ Voortaan heb je diepe ontspanning altijd binnen bereik. Je hoeft de deur niet meer uit.

 

✅ Met de Deep Self Sound Massage technieken kun je geld besparen dat je anders uitgeeft aan een (klank)masseur. Niet één keer. Maar keer op keer.

 

 

De meest verkochte klankschaal video-training.

Wat anderen over de Deep Self Sound Massage technieken zeggen:

 

"Een aanrader."

Mijn complimenten. Echt goed gedaan. Prima de luxe video. Een aanrader voor een ieder die geïnteresseerd is in klankschaalmassage.

 

Frank Klank - www.frankklank.nl

                     


"Voor mij is het perfect zo."

Ik heb alle filmpjes gekeken en het ziet er zalig uit om te doen. Ik heb geen verbeteringen voor je. Voor mij is het perfect zo.

 

Cindy - www.cinpassion.nl

 


"Verrassend en superwaardevol!"

Ik was verrast dat er goede technieken bestaan om jezelf ontspannen een klankschaalmassage te geven. Kan dat wel? Maar het werkt echt. Iwan laat je handige "tricks" zien, waar ik zelf niet op zou komen. Ook al werk ik langer met klankschalen. Superwaardevol!

 

Chistiaan

 


"Geweldig!"

Begin juli deze videotraining Deep Self Sound Massage aangeschaft. Geweldig! Wat kan Iwan het duidelijk en vol passie uitleggen. Heb zelf al 2 massage’s bij mezelf toegepast. Heel eenvoudig. Voor iedere massage (therapeut)/liefhebber een aanrader. Wees er snel bij. Het is een aantrekkelijk aanbod!

Ditsy van Beek - www.ditsyvanbeek.nl 

Deep Self Sound Massage technieken

Ga simpel aan de slag. Kill je stress in 15 minuten per dag.

 

✅ 17 inspiratie-video’s met Deep Self Sound Massage technieken. Duidelijk uitgelegd. 

 

✅ Praktisch van opzet. Om direct na te doen. Voor direct resultaat. Geen technisch of ingewikkeld geneuzel.

 

✅ Het mooiste is als je vier klankschalen hebt. Maar bijna alle technieken kun je doen met slechts twee klankschalen (ca 28 en 22 cm) en twee vilten kloppers.

 

✅ Je behoudt onbeperkt toegang tot de video’s.

 

Ervaar al een groot verschil in ontspanning met slechts 10 minuten luie klankschaalmassage per dag. :-)

Geweldige Deep Self Sound Massage technieken. Nu voor een relaxte prijs!

 

Ter introductie bied ik jou deze technieken tijdelijk met korting. Als jij jezelf iets goeds gunt. Dan gun ik dat jou ook.

 

Maar let op. Ik weet zeker dat ik deze prijs omhoog ga doen. Deze technieken zijn namelijk extreem waardevol, wanneer je behoefte hebt aan ontspanning en je je gezondheid wilt versterken met klankschalen. Ga zelf maar eens na wat je betaalt als je ergens een (klankschaal)massage haalt. 65 euro is een gewone prijs. Met een Deep Self Sound Massage bespaar je keer op keer op deze kosten. 

 

Daarom zou 135 euro (laten we zeggen de prijs van 2 klankschaalmassages) een normaal bedrag zijn. Als ik dat zou vragen voor deze waardevolle video-training.

Van de Deep Self Sound Massage technieken heb je veel profijt en plezier. En je kunt ze nergens anders leren.

 

Maar zoals ik al zei: ik gun jou iets waardevols. En daarom kun je toegang krijgen tot mijn geheime Deep Self Sound Massage technieken voor een schappelijk bedrag. Maar alleen als je vandaag beslist. Want je kunt er zeker van zijn dat de prijs binnenkort omhoog gaat.

 

De Deep Self Sound Massage technieken.

Profiteer nu! Normaal 135 euro.

Nu tijdelijk 35 % korting!

 

Pak nog even verder uit. Je krijgt ook 3x een bonus cadeau :-)

Je krijgt 3 bonussen. Ik heb onder andere een klankschaalconcert voor je opgenomen. Voor als je echt niks wilt. Niks anders dan ontspanning. ;-)

Doe je oordoppen in. Of zet gewoon de speakers aan. Je ontvangt de opname van dit klankschaalconcert als een MP3 bestand dat je kunt downloaden. Daardoor heb je het altijd beschikbaar! Ontspanning. Keer op keer. 

 

 

Ik doe jou graag een super aanbod. Even alles op een rijtje.

de Training Deep Self Sound Massage met 3 bonussen:

 

Toegang tot 17 inspirerende video's

Waarde € 135,-

Heldere video's met klankschaaltechnieken voor zelfmassage. Om direct aan de slag te gaan. Alle technieken heb ik geoptimaliseerd. Daar hoef jij je tijd niet meer aan te verspillen.

Breng nu eenvoudig ontspanning altijd binnen handbereik. Makkelijk waar en wanneer je maar wilt. En bespaar keer op keer op een klankschaalmassage. 

 

Bonus 1 - Ondersteuning per mail

Waarde € 37,- 

In de video's vind je duidelijke uitleg. Heb je toch nog een vraag n.a.v. van deze training? Mail dan gerust. Ik wil graag dat jij het beste voor jezelf uit deze video's haalt. Je krijgt ondersteuning bij al jouw vragen over deze training. 

 

Bonus 2 - Klankschaalconcert (MP3)

Waarde € 10,-

Keer op keer ontspanning. Waar en wanneer je maar wilt. Ik heb mijn mooiste klankschalen voor je uit de kast getrokken. Plug in met goede speakers en je zult je telkens weer kunnen dompelen in een bad van warme diepe klankvibraties. Je ontvangt dit klankschaalconcert als MP3 download.

 

Bonus 3 - Eén jaar lang gratis updates 

Waarde € 55,-

Mijn ervaring is dat elke opleiding en workshop die ik geef, zich door de jaren heen altijd verder ontwikkelt. Dat zal daarom ook ongetwijfeld gelden voor deze gloednieuwe video-training Deep Self Sound Massage. Hoeveel updates er zullen komen weet ik natuurlijk nog niet. En wat de totale waarde precies zal zijn ook niet.

Maar ik heb sowieso een bijzondere update in de planning. Waarin ik een geheime techniek met je deel. Extreem simpel. Extreem effectief. Maar waarmee de werking van je klankschalen veel dieper wordt. Nog vrijwel niemand gebruikt deze techniek in een behandeling. Alleen een selecte top van mijn studenten, met wie ik deze nieuwe techniek recent deelde in een masterclass. Zij zijn razend enthousiast over deze techniek.

Deze techniek kun je gebruiken voor jezelf. Maar vooral op anderen.

Stel dat je de mogelijkheid hebt om met elke klankschaalmassage betere resultaten te krijgen. Omdat de klanktrillingen dieper doorwerken. Dit is ongelooflijk waardevol. Het is daarom reëel om te zeggen: dit voegt 10 euro waarde toe aan elke klankschaalmassage. Met slechts 10 behandelingen is deze techniek al minstens 100 euro waard. 

Deze techniek is van onschatbare waarde. Maar om er toch een prijs aan te geven, noem ik 55 euro. Dat is heel schappelijk.

Ik geef je de garantie dat je een jaar lang gratis toegang hebt tot alle updates op deze training. Je vindt ze online terug bij de video-training.

 

-------------------------------------------------

 Totale waarde 237 euro

Alleen vandaag slechts 87,- 

 

 

Of wacht, ik ga het nog gekker maken...

Het dak mag er af vandaag. Noem me crazy. Je mag het best weten. Het doet mij zelfs een beetje pijn. Want echt, 87 euro is peanuts voor deze waardevolle training Deep Self Sound Massage. Maar ik wil jou graag belonen voor een investering die je in jezelf doet.

En hoe eerder je dat doet, hoe beter. Dus als jij snel beslist, dan help ik je hierbij.

Je hebt deze kostbare training dan voor slechts 77 euro. Dit aanbod is tijdelijk en kan elk moment verdwijnen. En dit weet ik zeker: zodra ik deze van de website heb gehaald, komt het nooit meer terug.


 

Direct toegang tot de Deep Self Sound Massage technieken:

✅ download meteen na betaling het PDF-document en je MP3 klankschaalconcert.

✅ met de PDF heb je direct toegang tot alle video's met Deep Self Sound Massage technieken.

 

 

Deep Self Sound Massage is the easy way to relax your life. 

Gun jezelf die stap.

Ik ben ervan overtuigd dat de Deep Self Sound Massage technieken enorm waardevol voor je zullen zijn. Daarom geef ik je 100% garantie. Als je niet tevreden bent met mijn video-training haalt, stuur mij binnen 14 dagen een mail en bewijs van betaling en ik geef jou je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

 

 

Deep Self Sound Massage videotraining

Incusief alle bonussen

Tijdelijk slechts 77 euro

Dit is eenmalige aankoop. Je zit nergens aan vast.

PS. Wat ga je doen? Je hebt nu 3 mogelijkheden.

1. Je verlaat deze pagina zonder actie om later terug te komen en te zien dat de prijs minimaal 25 euro is verhoogd.

2. Je gaat je tijd verspillen door ergens anders vergelijkbare Deep Self Sound Massage technieken te zoeken.

3. Je besluit mijn Deep Self Sound Massage technieken uit te proberen voor slechts 77 euro. Om te ontdekken hoe eenvoudig het is om elk moment aangenaam te kunnen ontspannen.

 

Krijg nu direct toegang tot de Deep Sound Self Massage technieken en bonussen