Inhoud Opleiding Deep Sound Massage

Ontdek hoe ook jij succesvol kunt zijn.

Laat je begeleiden, in 7 stappen van leek naar expert in klankschaalmassage.

 

 

Module 1 - Inleiding in de Klankmassage

Je ervaart eenvoudig de diep harmoniserende werking van de klankschalen in een kort klankschaalconcert. Daarna komen er diverse onderwerpen aan bod. Zoals de verschillende kloppers, slagtechniek en het gebruik van verschillende klankschalen. Je hebt de gelegenheid om met de klankschalen te werken. En je leert enkele toepassingen, zoals het geven van een voet- en rugmassage met klankschalen.

 

Module 2 - Afronding van de basisklankmassage

Je leert een complete afgeronde klankmassagebehandeling ter ontspanning te geven. In deze klankschaalmassage zitten ook de volgende thema's verwerkt: 1. Iemand uitnodigen aanwezig te zijn. 2. Iemand uitnodigen aanwezig te zijn vanuit zijn hart. 3. Iemand uitnodigen zichzelf uit te drukken vanuit zijn hart. Daarom is dit een bijzonder waardevolle klankschaalmassage om te gebruiken in je eventuele massagepraktijk.

 

Module 3 - Werken met klankschalen en de aura

Je leert hoe je klankschalen kunt gebruiken bij diverse fysieke klachten (zoals rugpijn en klachten in het schoudergebied) die vaak het gevolg zijn van energetische blokkades.

Er komen technieken aan bod, zoals energie verzamelen, energie afvoeren en het harmoniseren van de aura. Na afloop van deze module zul je je klankschalen doelgericht kunnen inzetten tijdens een klankschaalmassage.

 

Module 4 - Werken met klankschalen en de energiekanalen

Je leert hoe je iemands “vitale levensenergie” kunt versterken. Door energiekanalen te openen en laten stromen met klank. Daarmee kun je iemands gezondheid versterken. Nadat je deze module hebt gevolgd, heb je een heel arsenaal aan technieken in huis. Om zoveel mogelijk een gerichte klankschaalmassage te kunnen geven. Afgestemd op jouw cliënt.

 

Module 5 - Werken met klankschalen en de Fen gong

Je leert iemand meer in balans te brengen, aan de hand van de aura. Je leert hoe je dit kunt doen met klankschalen en met een Fen Gong. Je ontdekt dat gonggeluid ook gebruikt kan worden als hulpmiddel om makkelijk energetische blokkades op te sporen. De gong werkt uiterst krachtig bij blokkades en spanningspijn in o.a. de rug, nek en schouders en is daarom een mooie aanvulling in de klankmassage.  Daarnaast komt er nog een mooie klankschaaltechniek aanbod. Verrassend simpel. Heel leuk voor kinderen maar ook makkelijk tussendoor toe te passen op de werkvloer.

 

Module 6 - Master Module

In deze mastermodule deel je in kennis en ervaringen die je nergens anders zult vinden. Je maakt kennis met de "Easy Sound Grip" en de "Sound Reverse Methode" die Iwan Boersma ontwikkelde op grond van zijn eigen jarenlange ervaring in het werken met klankschalen. Je ontdekt krachtige klankschaaltechnieken met veel nieuwe mogelijkheden. Tegelijkertijd zul je hierdoor meer plezier, creativiteit en speelsheid in je klankschaalbehandelingen kunnen brengen. 

 

Module 7 - Examenproef en certificering

Dit is de afronding van de cursus klankschaalmassage. Je bereidt je voor op het werken met cliënten in de praktijk. Vragen beantwoorden, het uitwisselen van ervaringen en cliëntgericht werken staat centraal. Deze middag werk je onder supervisie met gasten.*) Je krijgt de opdracht om een ontspanningsgerichte klankmassage te geven die specifiek is afgestemd op de vraag van jouw “client”. Je ontvangt een certificaat van bekwaamheid wanneer je de opleiding Deep Sound Massage voltooit. Dit certificaat geeft jou een uitstekende referentie.

*) De wijze van certificering kan worden aangepast. We werken in de les met gasten voor zover de grootte van de deelnemersgroep dit toelaat. 

 

Na deze certificering kun je als collega-klankmasseur een gratis vermelding krijgen op deze website.

 

De opleiding Deep Soundmassage is niet geaccrediteerd. Maar na voltooiing van deze opleiding kun je je wèl eenvoudig aansluiten bij een beroepsvereniging. Lees meer over accreditatie bij veelvoorkomende vragen

Praktische informatie

Een vooropleiding of voorkennis is niet nodig voor de opleiding Deep Sound Massage. Het is wel nodig om tussen de modules door te oefenen, als je van plan bent de Deep Sound Massage te gaan gebruiken in je professionele werk. Alleen dan haal je het beste uit jezelf en deze opleiding.

 

Breng tijdens de opleiding gerust je eigen klankschalen mee. Mocht je nog geen klankschalen hebben. Dat is geen probleem. Tijdens de lesdagen kun je werken met professionele diepwerkende therapieklankschalen. Deze schalen dragen het kwaliteitslabel Iwan Professional Therapeutic Quality.

 

Je kunt alleen in chronologische volgorde deelnemen aan de modules, omdat er een duidelijke opbouw in de lessen zit.

 

 

Locatie:

De Aandachtsmederij, Paulus Borstraat 37, 3812TA Amersfoort.

 

Lesdata:

Bekijk hier de lesdata

 

Deelname en opleidingskosten:

Wat gaat jou deze opleiding kosten?

Een berg plezier en klanten als je deze opleiding niet doet. ;-)

 

Oké to the point, dit geldt voor de opleiding Deep Sound Massage in 2024:

Opleidingsmodules 1 t/m 4 en 6 vragen elk een investering van 6 uur van je tijd. Module 5 en 7 duren respectievelijk 3,5 en 5 uur. Je verdient dit makkelijk weer terug in de vorm van persoonlijke ontwikkeling of als zakelijk winst.

Het bedrag van de opleiding 1180 euro. Bij betaling vooraf in één keer krijg je 35 euro korting.

Je inschrijving is definitief als het bedrag is bijgeschreven op rekening van HELEND CONTACT, rekeningnummer NL04 INGB 0009025022, onder vermelding van datum van lesmodule(s) en je naam.

 

 

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden voor de opleiding Deep Sound Massage bij Iwan Boersma.

Graag bij voorkeur per mail.

info@klankschaalexpertisecentrum.nl

Tel 06 49943834

 

 

Heb je nog een vraag over de opleiding Deep Sound Massage?

Misschien heb ik hier het antwoord voor je. Ik heb de meest voorkomende vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Lees meer...