Masterclass Klankschaalconcert

 

Maak een snelle sprong in je ontwikkeling.

"Een klankconcert is voor deelnemers niet altijd een goede ervaring. Ik zeg dat uit eigen ervaring. Zo kwam ik eens beroerder bij een klankconcert vandaan dan dat ik erheen ging. En dat terwijl het gegeven werd in een wellness-centrum van naam. 

Uiteraard hoeft het niet altijd zo te gaan. Als je al langer je klankschalen bespeelt en klankschaalconcerten hebt gegeven, dan zul je ongetwijfeld ook veel enthousiaste reacties hebben ontvangen van je deelnemers.

Maar het geven van een goed klankschaalconcert is niet vanzelfsprekend. Ik weet zeker dat je waardevolle mogelijkheden laat liggen om het positieve effect van jouw klankschaalconcerten te vergroten, zolang je je niet bewust bent van alle elementen waaruit een klankschaalconcert is opgebouwd en hoe je hier structuur aan geeft. Daar is deze Masterclass over het klankschaalconcert voor bedoeld. Om te zorgen voor een sprong in jouw ontwikkeling in het geven van klankschaalconcerten."

 

Wat je leert

In deze Masterclass neemt Iwan je mee. Vanuit zijn expertise en jarenlange speelervaring krijg je veel waardevolle informatie mee. En kan hij ingaan op al je vragen rondom het klankschaalconcert, zoals:

 

- Wat is een geschikte concert ruimte.

- Een goede klankschaalopstelling maken.

- Passende klankschaalkloppers gebruiken.

- Klankschaal speeltechnieken.

- Structuur in je concert opbouwen.

- De lengte van je concert bepalen.

- Ontspanning & spanning afwisselen.

- Balans met klank creëren.

- Toonhoogtes juist kiezen.

- Hoeveel klankschalen je nodig hebt.

- Verschillende ritmes gebruiken.

- Het gebruik van combinatietonen.

- Contrasttonen gebruiken.

- Je intentie optimaliseren.

- Je ademhaling.

 

Zet je eigen klankschaalconcert neer

Uiteraard krijg je een klankschaalconcert het beste onder de knie door er niet alleen over te praten. Maar juist door je klankschalen te bespelen. Daarom heb je in deze Masterclass de gelegenheid jouw eigen concert neer te zetten. Samen met Iwan analyseer je jouw klankenspel en krijg je waardevolle tips.

 

Voor deze Masterclass is het niet noodzakelijk, maar wel handig om je eigen klankschalen mee te brengen. Omdat dit de schalen zijn die je het beste kent en daarom het makkelijkst bespeelt. Je wilt ze tenslotte ook gaan gebruiken voor je klankschaalconcerten.

 

Deze masterclass wordt gegeven aan maximaal 2 personen tegelijk. Daardoor ontvang je een uitstekende 1 op 1 begeleiding. Voor deze Masterclass ontvang je 4 uur de tijd.

 

Masterclass volgen

Prijs: 170 euro per persoon.

Locatie: Het Masker 131, Amersfoort

De datum voor deze Masterclass kun je in overleg met Iwan vaststellen.

Voor drinken en versnaperingen wordt gezorgd.

 

Elke Masterclass met Iwan is een verwarmende ontmoeting. Na afloop ga je zeker geïnspireerd weer naar huis!

 

Indien je belangstelling hebt voor deze Masterclass, kun je contact opnemen met Iwan Boersma via:

info@klankschaalexpertisecentrum.nl 

of telefonisch 06-49943834