Klankschaalconcert

met klankschalen,  shanti & oceandrum

 

Dit keer heb je de gelegenheid te genieten van een "duo-concert".

Verzorgd door Iwan Boersma in samenwerking met gast- en klankschaalspeler Zahra Azzouz van praktijk Qoeqa.

 

Laat je meevoeren op de dromerige klanken van klankschalen en het betoverend heldere geluid van de shanti en oceandrum. De klanken zijn niet alleen hoorbaar, de fijne klanktrillingen resoneren door je heen. Het is letterlijk en figuurlijk een zachte aanraking door klank. Van binnen en van buiten. Geestelijk en lichamelijk. Het resultaat is een diepe ontspanning.

 

Klankschalen hebben een bijzondere werking. Wanneer je een klankschaal aanslaat, ontstaat een prachtig volle klank die rijk is aan boventonen. Deze klank bestaat niet alleen uit hoorbaar geluid, maar ook uit voelbare klanktrillingen. Deze kunnen subtiel door alle huidlagen heen resoneren. Het effect is een diepe weldadige ontspanning.

 

Je kunt kiezen of je wilt zitten of liggen tijdens het klankschaalconcert. Maar om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen. Dunne yogamatjes en meditatiekussens zijn aanwezig op locatie. Maar om comfortabel te kunnen liggen, is het beter om je eigen matje, hoofdkussen en eventueel dun fleece-dekentje mee te brengen.

 

 

 

Datum en Tijd: 

 

 

Locatie:

Paulus Borstraat 37, 3812 TA in Amersfoort

 

 

Deelnamebedrag:

 

 

Aanmelden: 

Bij Iwan Boersma: 

info@klankschaalexpertisecentrum.nl 

 

Iwan Boersma wordt met regelmaat gevraagd om concerten te geven met Klankschalen of Grote Gong. Deze klankconcerten worden gewaardeerd binnen een yogales en zijn een origineel verjaardagscadeau. Ze passen ook in het kader van een bedrijfsuitje. Iwan verzorgde o.a. een klankschaalconcert voor De Nederlandsche Bank.

 

Iwan geeft op verzoek en in overleg graag ook een gong- of klankschaalconcert bij jou op locatie.