Gebruik jij als één van de eersten mijn wervelende klankschaaltechniek?

Maak een opmerkelijk verschil met een opzienbarende techniek!

Bekijk alvast een voorproefje. En luister met goede luidsprekers.

 

Ik heb iets nieuws voor je. :-)

Ik ga jou namelijk mijn toffe uitvinding onthullen. Waardoor je nieuwe en bijzondere klankschaalmogelijkheden hebt.

 

Altijd leuk om iets nieuws en waardevols te ontdekken, toch?

 

Ik heb een klankschaalgreep ontwikkeld. De Easy Soundgrip. Nu vraag je je misschien wel af waar die greep voor nodig is. En ik geef toe,  je kunt die klankschaal natuurlijk ook gewoon vasthouden. 

Maar als je dingen op een gewone manier kunt doen met gewone resultaten of op een bijzondere manier met bijzondere resultaten, wat kies je dan?

 

Deze Easy Soundgrip is speciaal bedoeld voor enthousiastelingen en professionals die alle mogelijkheden uit hun klankschalen willen halen. Op de best mogelijke manier.

De kans bestaat dat jij toevallig zo'n enthousiasteling of professional bent. ;-)

 

Open nieuwe deuren met deze toffe uitvinding!

Niet eerder bracht ik mijn uitvinding grootschalig onder de aandacht. Omdat ik de Easy Soundgrip niet in grotere aantallen kon vervaardigen. Maar nu lukt dat wel. Dus dit is het moment om de deur ook voor jou te openen. Naar nieuwe mogelijkheden. :-)

 


Ontdek meer mogelijkheden. En creëer betere resultaten met je klankschalen.

It's all in your hands met de Easy Soundgrip!

 

De Easy Soundgrip zorgt voor slechts een miniem contactpunt met de klankschaal. Waardoor je schalen veel intensiever en langduriger trillen. Jij voelt het verschil tot in je vingertoppen. Je cliënt merkt het diepwerkende verschil tot in zijn tenen. Feel the sound. Feel the magic. :-)

 

Je kunt werken in ongebruikelijke posities met je schalen. Zodat je kunt de klank gericht en geconcentreerd inzetten in een klankbehandeling. Voor betere resultaten.

 

Werk speels en super ontspannen. Laat de klankschaal met de Easy Soundgrip gewoon aan je vingers hangen.

 

Je kunt je klankschaaltechnieken geweldig uitbreiden. Hiermee kun je gericht werken op energetische blokkades.

 

De Easy Soundgrip is bruikbaar op al je eigen klankschalen, groot of klein. De greep werkt op magneetkracht. En is in een handomdraai te plaatsen en los te halen.

 

De Easy Soundgrip maakt extra creatieve, grondige en speelse klankschaaltechnieken mogelijk. Waardoor je meer "speelruimte" hebt in een klankschaalbehandeling. Meer spelen brengt meer plezier. :-)

 


De Easy Soundgrip scoort sterk. Elimineer de gangbare nadelen!

Deze klankschaalgreep biedt jou het beste resultaat van mijn eigen zoektocht en creativiteit.

Er zijn inderdaad alternatieven voor de Easy Soundgrip. Een klankschaalzuignap of een klankschaal met een vaste greep bijvoorbeeld.

 

Maar het nadeel van een klankschaalzuignap is dat deze onverwachts los kan laten. En daarom zijn ze niet geschikt om er een klankschaal mee op te tillen.

Ook zijn klankschaalzuignappen vaak vrij groot. Daardoor zullen ze vaak de klanktrilling wat dempen. En ze passen niet in hele kleine klankschaaltjes van ca 10 cm.

 

Het nadeel van klankschalen met een vaste greep is dat de keuze hierin maar heel beperkt is. En dat je dan hiervoor een speciale klankschaal moet aanschaffen, terwijl je je eigen mooie klankschalen misschien al hebt waar je graag mee werkt.

 

Ik heb er jaren aan besteed om tot een solide ontwerp te komen. De Easy Soundgrip is een klankschaalgreep met stabiele houdkracht. De greep kan makkelijk geplaatst of losgemaakt worden. En is bruikbaar voor al je eigen schalen (tot 2,5 kg).

Bekijk en vergelijk. Alles op een rijtje.


Ben jij klaar voor een tornado van enthousiasme?

Lees de ervaringen van anderen met de Easy Soundgrip.

 

"Deze techniek is de kers op de taart."

 

In september (2020) heb ik de opleiding Deep Sound Massage bij Iwan Boersma grotendeels afgerond. De laatste module was de techniek met een magneetgreep. De constructie van de magneetgreep is door Iwan zelf ontwikkeld, vervaardigd en getest. Wauw dit was zo'n bijzondere les! Deze techniek is de kers op de taart!

Met de magneetgreep kun je dus met de klankschaal op zijn kop werken (met de open kant naar beneden). Op deze manier raak je de klankschaal dus helemaal niet aan met je handen. Hierdoor is klanktrilling en het geluid van een schaal nog optimaler en intenser. Als je aan de slag gaat met een fysieke klacht kun je de schaal op het lichaam plaatsen of je werkt energetisch; in de aura. Met de magneetgreep kun je van alle kanten op een blokkade inwerken met geconcentreerde energie. Deze techniek is bijzonder krachtig en helend. Een hele mooie aanvulling op de technieken die ik al van Iwan heb geleerd.

De opleidingsdagen waren zo fijn, intens, diepgaand en waardevol voor mij. Iwan is zo'n prettig mens en fijne leraar. De dag verloopt rustig en ontspannen. Iwan vertelt en legt uit vanuit zijn ervaringen. Een stukje theorie maar met name veel oefenen en dat is heel fijn en waardevol. Iwan begeleid dit zo mooi, professioneel en liefdevol. Inmiddels al mijn mooie klankschalen heb ik bij Iwan gekocht. Echt de meest prachtige en bijzondere schalen. Lieve Iwan bedankt voor wat je mij hebt geleerd.

 

Antonie - www.femes.nl

 


 

"Mooie uitvinding. I love it."

 

De klankschaalgreep is ontzettend handig om delen van het lichaam te behandelen waar de klankschaal uit zichzelf niet of moeilijk op blijft staan. Daarnaast is het een hele fijne tool om de klankschaal eenvoudig vlak boven het lichaam te laten zweven en te bewegen van top tot teen om zo de aura te reinigen. Het bevestigen van de greep op een klankschaal vereist wat handigheid en oefening omdat de magneet heel sterk is. Ik werk graag met de klankschaalgreep en kan hem van harte aanbevelen, omdat hij meer dimensies en mogelijkheden toevoegt aan het werken met klankschalen. I love it!

 

Liliana - www.goldenphoenixcoaching.nl

 


 

"Verhoogt het effect van diepe ontspanning."

 

Zojuist bij een klankmassage heb ik het handvat van Iwan weer ingezet.

Het is prachtig wat ik met dit hulpstuk teweeg kan brengen in het auraveld van mijn cliënt!

Ik kan nu omgekeerd met mijn klankschaal werken en daarbij het gedeelte dat het sterkst de trillingen uitstraalt, optimaal benutten.

Het hulpstuk is maar aan een klein stukje van de bodem van de klankschaal bevestigd. Dat zorgt ervoor dat de schaal zelf ook optimaal kan trillen.

 

Ik sta er telkens van versteld hoe krachtig het werkt en mijn cliënten ook. Het verhoogt het plezier en het effect van diepe ontspanning en heling. Een win-win situatie dus :-)

 

Brechtje - www.klankentent.com

 


 

"Zo krachtig! Superhealer Techniek".

 

Ik noem deze techniek stiekem in mijn hoofd een superhealer. Hij is zo krachtig! En de mensen op wie ik hem toegepast heb, omdat er een heel duidelijke plek was waar ze last hadden, omschreven het ook alsof er een spiraal in hen geboord werd met hele fijne energie. Ik kies er ook een zachte/lieve klankschaal voor uit, niet te groot, maar wel met veel effect.

(deze mensen wisten niet wat ik deed, dus het beschrijven van die spiraal deden ze alledrie zonder voorkennis van hoe de techniek eruit zag)

 

Brigit - www.dair.academy

 


 

"Verrijking van de klankschaalmassage."

 

Bij het gebruik van de Easy Soundgrip wordt door de cliënt ook echt ervaren meer resonantie en geluid waar te nemen, dan als ik de klankschaal in de hand hou. Het is duidelijk, dat ik, als ik de resonerende klankschaal in de hand heb, echt een deel van de trillingen van de klankschaal demp en absorbeer. Met deze handgreep wordt dat voorkomen.

De Easy Soundgrip is echt een verrijking van de klankschaalmassage, een mooie en efficiënte toepassing.

 

Henk - www.lung-ta.nl

 


 

"Werkt dieper bij energetische blokkades."

 

Tijdens de les kwam Iwan weer met iets unieks aan, "de Soundgreep".
Wat een mooie techniek! Helemaal enthousiast natuurlijk luisterde ik naar wat Iwan met volle passie er over vertelde. Wat een bijzondere klanken. En een duidelijk voelbare methode.

Wat ik ook fijn vind, de Soundgreep is een mooi hulpmiddel. Het maakt laag op de grond werken makkelijk, als je cliënten liggen. Ook als je daarbij zelf moet staan.

De klanken zijn "anders dan gewoon". Heel bijzonder. En de trillingen zijn op een andere manier, intensiever voelbaar. Ook al werk je niet met de schalen op het lichaam.

Zelf gebruik ik technieken met de Soundgreep om bij plaatselijke energetische blokkades een diepere werking te bereiken bij mijn cliënten. Zo kun je ook op de lastige plekken goed behandelen bv. een heup of cliënten die liever op een stoel behandeld willen worden. Met de Soundgreep kun je op een andere manier uitstekende resultaten behalen.

Voor mij is het een mooie aanvulling op de andere technieken die ik gebruik.

 

Zahra - www.qoeqa.nl

 


De Easy Soundgrip bestellen

 

Het bedrag van de Easy Soundgrip is 90 euro. Daar kun je makkelijk meer dan 1000 euro klankschaalplezier voor terugkrijgen. Wil je er ook mee aan de slag?

 

  Stuur me even een mail.

  Je bestelt vervolgens met een vooruitbetaling.

  De levertijd zal maximaal 4 tot 6 weken zijn. Dat is de tijd die ik nodig heb om onderdelen voor deze greep te bestellen en om de Easy Soundgrip voor jou te vervaardigen. Als ik je wel uit voorraad kan leveren, heb je je bestelling binnen 8 dagen.

  Ik kan de Easy Soundgrip verzenden. Of je kunt deze persoonlijk komen ophalen.

 

 

Workshop de Easy Soundgrip:

Ontdek de beste klankschaaltechnieken; om je vingers bij af te likken!

Natuurlijk begrijp ik het als je misschien eerst meer wilt weten over en ervaren met klankschalen en de Easy Soundgrip. Over de mogelijkheden, unieke toepassingen en hoe je er veilig mee werkt. In een uitgebreide workshop vol plezier kan ik jou daar alles over leren en laten ervaren. Je leert verschillende technieken om in de aura met klankschalen te werken. Fysieke aanraking is dus niet nodig. Handig in coronatijd.

 

Wil jij vlammend enthousiasme van deelnemers in je workshops met klankschalen?

Misschien ben jij wel iemand die super enthousiast is over klankschalen. En mogelijk geef je graag unieke workshops met klankschalen. Je kunt hierin de Easy Soundgrip gebruiken. Deelnemers zijn enthousiast over deze greep, is mijn ervaring. In dat geval zou je uitstekend vertegenwoordiger of verkoper van de Easy Soundgrip kunnen zijn. Wanneer je deze bestelt in aantallen van 5 stuks of meer, kan ik je in overleg een blijvende korting bieden.

 

Ga vol op het gaspedaal. ;-)

Breng nu een berg bijzonder klankschaalplezier binnen je bereik! 

Ik gun jou het grootste klankschaalplezier met de Easy Soundgrip. Gun jij het jezelf ook? Bestel hem vandaag nog! Contact me even, dan stemmen we in de hoogste versnelling alles af!

 

 

info@klankschaalexpertisecentrum.nl

tel 06-49943834.

 

Ik zie uit naar je reactie.

 

Iwan boersma