.

Zahra Azzouz

Assistente

 

Soms krijg je kansen om jezelf te ontwikkelen waarvan zelfs je hart een spontane sprong maakt.  Maar zonder dat je je daar bewust van bent, doordat je meebeweegt met de energie om je heen. 

Dit was mijn ervaring als ik erop terugkijk. Ik had mij opgegeven voor de opleiding Deep Sound Massage. Maar blijkbaar zonder een flauw idee ervan te hebben wat ik zou leren. Want ik deed "ineens" een opleiding klankschaalmassage.

 

Hier kwam ik tijdens de eerste les pas achter 🙂. Dit klinkt misschien raar, maar het is echt zo gegaan! 

 

Die les waarin ik kennismaakte met de klankschalen kwam ik erachter, dat ik een hele andere wereld was ingestapt dan ik dacht! Mijn doel was destijds om klankconcerten te gaan geven, daarvoor had ik mij opgeven, dat dacht ik tenminste! 

Ook wist ik niet dat er zoveel verschillende klankschalen bestonden. Voor mij was elke schaal een schaal. Totaal geen kaas van gegeten. Erger nog, ik wilde nog een klankschaal bestellen via Bol. ‘Bizar toch’?!!! 

 

Maar nu ben ik al jaren actief met praktijk Qoeqa om deze mooie klanken de wereld in te sturen, ik geef klankschaalmassages, klankconcerten en zelf klankretraites. Dit had ik een paar jaar geleden nooit kunnen en durven dromen. 

 

Ik mocht al heel snel Iwan assisteren met de opleiding die hij geeft. Ik vind het superleuk en ook waardevol om te assisteren. Elke groep heeft weer een eigen energie en dat maakt het bijzonder. 

 

Ook geven we samen regelmatig klankconcerten (dit is ook weer een magische beleving). We zijn intussen hele goede vrienden geworden en we delen veel klank-ideeën met elkaar. 

 

Wie weet ontmoeten we elkaar snel bij de opleiding van Iwan of wellicht bij één van onze klankconcerten!

 

Liefs Zahra