Concert met Klankschalen & Shanti

 

Laat je meevoeren op de dromerige klanken van klankschalen en het betoverend heldere geluid van de Shanti. De klanken zijn niet alleen hoorbaar, de fijne klanktrillingen resoneren door je heen. Het is letterlijk en figuurlijk een zachte aanraking door klank. Van binnen en van buiten. Geestelijk en lichamelijk. Het resultaat is een diepe ontspanning.

 

Klankschalen hebben een bijzondere werking. Wanneer je een klankschaal aanslaat, ontstaat een prachtig volle klank die rijk is aan boventonen. Deze klank bestaat niet alleen uit hoorbaar geluid, maar ook uit een voelbare klanktrillingen. Deze kunnen diep door alle huidlagen heen resoneren.

 

Een klankschaal kan ook op het lichaam geplaatst worden. Wanneer je deze behoedzaam aanslaat met een klopper, werken de klanktrillingen bijzonder diep door in het lichaam. Zo ontstaat een subtiele innerlijke massage voor alle lichaamscellen. Ofwel: een klankschaalmassage.

 

Na afloop is er ruimte om ervaringen te verwoorden en vragen te stellen. Belangstellenden kunnen dan tevens een korte klankmassage ontvangen: een voetmassage, uitgevoerd met de klanktrillingen van een klankschaal. Via de voeten, die reflexzones zijn voor het hele lichaam, ontstaat een diep gevoelde harmonie die een weldaad is voor lichaam en geest.

 

Je kunt kiezen of je wilt zitten of liggen tijdens het klankschaalconcert. Maar om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen. Neem daarom voor deze workshop zelf een matje, een hoofdkussen en eventueel een dun fleece-dekentje mee om comfortabel te kunnen liggen.

(Dunne yogamatjes, fleece-dekentjes en meditiekussens zijn ook op locatie aanwezig.)

 

Voor dit klankschaalconcert hebben we een mooie sfeervolle ruimte ter beschikking.

 

 

Datum en Tijd: 10 januari 2021. Aanvang 14.00u. Tot ca. 15.30u.

 

Locatie:

Amersfoort, De Aandachtsmederij, Paulus Borstraat 37, 3812 TA Amersfoort

Op kleine loopafstand van het station.

 

Deelnamebedrag:

Nog nader te bepalen - maximaal 20 euro per persoon.

 

 

Aanmelden: 

Bij Iwan Boersma: 

info@klankschaalexpertisecentrum.nl 

(Let op: er is beperkt plaats. Dus vol = vol!)

 

Iwan Boersma wordt met regelmaat gevraagd om concerten te geven met Klankschalen of Grote Gong. Deze klankconcerten worden gewaardeerd binnen een yogales en zijn een origineel verjaardagscadeau. Ze passen ook in het kader van een bedrijfsuitje. Iwan verzorgde o.a. een klankschaalconcert voor De Nederlandsche Bank.

 

Iwan geeft op verzoek en in overleg graag ook een gong- of klankschaalconcert bij jou op locatie.