.

7 Gouden Garanties

1. Voortreffelijke klank

2. Eerlijke prijs

3. Deskundig advies

4. 180 Dagen omruilgarantie

5. Een bezoek is vrijblijvend

6. Je krijgt royaal de tijd

7. Snel een persoonlijk antwoord terug

 

1. Voortreffelijke klank

 

Ik verkoop gekwalificeerde klankschalen: Iwan Professional Therapeutic Quality Klankschalen. Dat wil zeggen, professionele klankschalen geschikt voor therapeutisch gebruik. Deze klankschalen hebben de hoogste graad van zuiverheid qua klank en evenwichtigheid van klanktrilling. Ze zijn daardoor beter dan veel andere klankschalen.

 

Tegenwoordig zijn klankschalen voor verkopers een commercieel product. Daarom worden klankschalen vaak goedkoop bij een groothandel besteld. Of massaal geïmporteerd vanuit het buitenland. Meestal door winkeliers die weinig verstand hebben van klankschalen en die niet werkelijk weten wat ze bestellen. Ze hebben immers de klankschalen niet eerst zelf beluisterd.

 

Klankschalen die op deze manier in de winkel komen zijn meestal niet de beste klankschalen. Het opbouwen van een goede klankschaalvoorraad kost veel tijd. Goede klankschalen kunnen niet massaal vervaardigd worden. Het maken van een goede klankschaal is namelijk zorgvuldig handwerk. Een kostbaar en tijdrovend proces dat vraagt om vakmanschap. Maar omdat er commercieel gezien snel en goedkoop moet worden gewerkt, gaat dit bijna altijd ten koste van de kwaliteit van deze klankschalen. Soms zitten er wel goede klankschalen tussen. Maar dat zijn meer toevalstreffers.

 

Het is jammer dat voor deze winkeliers blijkbaar verkopen voorop staat. En niet het leveren van kwaliteit aan jou als klant.

 

De klankschalen die ik verkoop zijn altijd het resultaat van mijn eigen zoektocht naar klankschalen. Ik zoek ze persoonlijk uit. Ik maak selecties. Op klank. Op trilling. Ik spendeer daar  elke maand letterlijk vele uren, dagen aan. Er zijn maar weinig klankschalen die voldoen. Maar het resultaat is dat ik klankschalen kan bieden met een voortreffelijke klank. Daar heb jij direct profijt van!

 

2. Een eerlijke prijs

Uit eigen ervaring weet ik dat het niet goed is om klankschalen bij een groothandel te bestellen. Zo'n 95 procent van groothandelsklankschalen is slecht afgewerkt. En van de schalen die er wel netjes uitzien, zal ongeveer 1 op de 20 zuiver zijn qua trilling en klank. Het is dus vrijwel onmogelijk om een ruime voorraad uitstekende klankschalen op te bouwen en onderhouden via groothandelsbestellingen. Dat kan ik me niet permitteren. Omdat ik jou graag uitstekende klankschalen wil kunnen garanderen.

Ik besteed er veel tijd aan om persoonlijk klankschalen te zoeken en selecteren. Dit betekent dat mijn klankschalen misschien hoger geprijsd zijn.

Daar staat tegenover dat ik je klankschalen met een uitstekende klank en evenwichtige trilling garandeer.

 

 

3. Deskundig advies

Ik ben gewijd aan mijn passie voor klankschalen. Ik heb een jarenlange rijke ervaring opgebouwd in het werken met klankschalen. Daardoor kun je bij mij terecht voor een deskundig advies.

 

Hoe anders is dat bij verkopers voor wie klankschalen vaak een leuk "bij-product" zijn in hun uitgebreide assortiment. Je ziet dit veel bij webshops. Ze kunnen je vaak keurig de beknopte informatie leveren (uit de brochure) die ze van hun groothandel hebben gekregen. Maar op specifiekere vragen van jou hebben ze vaak geen antwoord.

 

Als je een doorsnee-verkoper vraagt om advies in het aanschaffen van een klankschaal, dan zal hij vaak blijven hangen in een antwoord als "Luister naar de klank en voel of de trilling bij je past". Dat is uiteraard altijd een correct antwoord. Maar ben jij daar mee geholpen? Natuurlijk wil je een klank die goed past bij jou en goed voelt voor je. Dat wist je allang.

 

Bij mij kun je deskundig advies krijgen over een klank die bij jou past in relatie met je gebruiksdoel. Dat kan bijvoorbeeld zijn meditatie, concerten geven, energetische/ therapeutische behandelingen en klankschaalmassages. Verder betrekken we er aspecten bij als klankkleur, klankpuls, klankcombinaties en toonhoogtes. Kortom: de technische aspecten van klank, klankschalen en kloppers.

 

4. 180 Dagen omruilgarantie

Het zorgvuldig uitzoeken van een klankschaal is heel persoonlijk en vraagt om precieze afstemming. Vaak kost het tijd om diepere aspecten van klank te ontdekken. Daardoor kan het soms gebeuren dat een klankschaal je na aankoop toch minder goed bevalt dan je aanvankelijk dacht.


Daarom geef ik jou de garantie dat je de klankschaal die je bij mij hebt gekocht kunt omruilen. Tot zelfs 180 dagen na aankoop! Ik geef je geen geld terug, maar je kunt naar wens een andere klankschaal uitzoeken. Voor het eerder bestede bedrag.

 

Deze garantie geldt alleen voor klankschalen die verkocht zijn onder het label Iwan Professional Therapeutic Quality. Voor deze garantie is het belangrijk dat je alle aankoopgegevens bewaart die je van mij hebt gekregen.

 

5. Een bezoek is vrijblijvend

Van mijn klanten heb ik wel vaker gehoord dat zij op andere adressen te maken hadden met een opdringerige klankschaalverkoper.

 

Hoewel ik klankschalen verkoop, hoef je van mij geen "verkoperigheid" te verwachten. Jij wilt in alle rust klankschalen kunnen bekijken en beluisteren.

 

Mijn uitgangspunt is niet verkopen. Maar het delen van passie. Het creëren van een inspirerende ontmoeting. Niettemin is het resultaat vaak een enthousiaste verkoop.

 

Verkopen is leuk. Maar het opbouwen van goede referenties is voor mij minstens zo belangrijk. Omdat goede referenties ook leiden tot verkopen.

 

6. Je krijgt royaal de tijd

Het heeft al heel wat mensen verrast. Maar ik vind het vanzelfsprekend dat jij als klant royaal de tijd krijgt. Jij bent belangrijk voor mij. Want zonder klanten heb ik natuurlijk geen bedrijf!

 

7. Snel persoonlijk antwoord terug

Misschien herken je het volgende. Mij is het vaker overkomen. Ik stuurde per mail een vraag naar een bedrijf. Ik wilde het liefst snel een serieus antwoord. Maar ik moest een week wachten voordat ik per mail een reactie terug kreeg. Vervolgens bleek het een gestandaardiseerde mail te zijn. Die mijn vraag ook nog eens onbeantwoord liet. Ik vond dat irritant en voelde me niet serieus genomen.

 

Als jij een serieuze vraag hebt over klankschalen, dan wil je daar natuurlijk het liefst snel antwoord op. Als je mij per mail een vraag stuurt, kun je daarom binnen 24 uur een eerste persoonlijke reactie terug verwachten. En vaak zelfs al binnen een paar uur!