Masterclass Grote Gong

"Misschien twijfel je aan mijn masterclass... Dat zou zomaar kunnen. En het is begrijpelijk. Zeker als je het internet al hebt afgespeurd naar gong-masters. Kijk eens op youtube naar filmpjes over het bespelen van de Grote Gong. Je vindt video's van mensen die zich gong-master noemen. Maar vaak het enige wat je ziet is dat ze met een klopper flink op de gong slaan. En een hoop kabaal maken. Indrukwekkend? Mmm... Als je kritisch bent vraag jij jezelf vast af: Moet je werkelijk een meester zijn om veel lawaai te kunnen maken met een gong?"

 

Iwan

 

Met onderstaande masterclasses kies je voor het fijn afgestemde werk.

Masterclass I

Grote Gong - Concertvorm

Laat je inspireren door een concert met de Grote Gong. De meeste mensen kennen de Gong wel van het geluid van een zware gongslag. Maar in een gong zit “veel meer geluid”. Fluittonen, gezoem, monnikengezang, geluiden van walvissen olifanten, tikkende regen, stormen en oceanen. Laat je verbeelding spreken.   In deze masterclass leer je veel verfijnde speeltechnieken met oog voor details. Je wordt je bewust van de elementen die bijdragen aan de opbouw van een Master Concert. Je gaat je eigen concertvorm met de Grote Gong neerzetten.

 

Masterclass II

Gong gebruik in therapiebehandeling

De gong is indrukwekkend en ontzagwekkend. Er gaat een enorme kracht vanuit. Daarom is het belangrijk dat je er zorgvuldig mee werkt. Zeker in een therapeutische sessie. Het geluid en de klanktrillingen kunnen letterlijk al onze levende lichaamscellen in beweging zetten. Het zet ons leven in beweging! Tijdens deze Masterclass leer je ook hoe je de Grote Gong met een duidelijke intentie kunt gebruiken en hoe je effectief kunt werken met de gongklanken om:

- te helpen gronden.

- de aura te reinigen.

- de aura te balanceren.

- de energiestroom te bevorderen.

- een rugmassage te geven.  

 

Deze Masterclasses worden gegeven door Iwan Boersma. En zijn bedoeld voor 2 personen. Je kunt dan met elkaar oefenen. En je krijgt daardoor een uitstekende 1 op 1 begeleiding in het werken met de Grote Gong.

Foto: Eric en Heleen, eigenaars van Provenceholiday volgden de Masterclass Grote Gong.

Het werken met de Grote Gong is een intensief proces. Daarom ontvang je voor deze Masterclass een royale tijd van 5 uur. Om veel kennis en ervaring op te doen.

Masterclass Grote Gong 

Reacties deelnemers

 

"Masterclass Grote Gong met de master himself: Iwan gaf verrassende tools, tips & tricks waardoor het spectrum om de gong in te zetten tijdens behandelingen en/of concerten nóg breder bleek. Het bespelen met blote handen was nieuw en nogal uitdagend voor mij doch het geven van een rugmassage aan een klankcliënt sprak mij het meeste aan. Er is nog zoveel meer, wellicht een volgende keer! 😊 " - Masterclass Grote Gong

Dieuwertje

facebook.com/healingsoundsbydieuwertje

 

 

"Met veel plezier en aandacht heb ik de Masterclass Grote Gong gevolgd bij Iwan. De rust en warmte die hij uitstraalt tijdens de les, in combinatie met zijn enthousiaste; gepassioneerde en inspirerende houding maakten dat ik een prachtige ervaring heb opgedaan. Zorgvuldigheid en humor kunnen zeker samengaan zo is mij gebleken. De wijze waarop Iwan met respect naar de cliënt en ook met het materiaal (Gong en Klankschalen) omgaat sluit volledig op mijn verwachtingspatroon. Er is voldoende ruimte en tijd beschikbaar om vragen te stellen en antwoorden te verkrijgen. Verrassend ook dat er zo veel technieken zijn, die gebruikt kunnen worden tijdens het bespelen van de gong.

Iwan, ik ben blij je te hebben ontmoet, je bent een warm en inspirerend mens. Naast (meer) kennis van de Gong heb je me ook een stukje levenswijsheid meegegeven, hetgeen ik in dankbaarheid heb ontvangen." - Masterclass Grote Gong

Leo - www.leoplugge.com

 

 

"Vandaag een masterclass "Grote Gong" gevolgd bij Iwan. Mooie inspiratie opgedaan voor mijn klankconcerten en klankmassages. Wat kun je veel klank uit een Gong halen. Vooral het subtiele gebruik van de Gong spreekt mij erg aan. Iwan inspireert en legt de technieken met rust en gevoel uit. Het belang dat hij daarnaast hecht aan sfeer, intentie en energie maken de masterclass helemaal af. Dankjewel!"

Francois - www.energie42.nl

 

 

"Voor deze masterclass had ik werkelijk geen idee van de mogelijkheden van de Grote Gong. Iwan is niet alleen een expert wat betreft klank, maar ook een klankkunstenaar werd mij na deze middag duidelijk. In alle rust en welwillendheid is Iwan bereid deze kunst door te geven. Zelfs tijdens de masterclass werd er nog een nieuwe techniek toegevoegd. Sinds 2009 volg ik met enige regelmaat workshops bij Iwan, en iedere keer is het weer vernieuwend, verrijkend en inspirerend. - Masterclass Grote Gong

Vera - www.ontdekkinesiologie.nl

 

 

 

Iwan Boersma

Elke Masterclass met Iwan is een verwarmende ontmoeting. Na afloop ga je zeker geïnspireerd weer naar huis! Iwan is een meester in het bespelen van de Grote Gong. Hij brengt de klanken vol overgave en passie tot leven en laat zijn gong een verhaal vertellen. Laat je meevoeren op klanken. Naar een wereld van boventonen. Ondertonen. En ritmes die soms opdwepend kunnen zijn. Bulderend, indringend. Maar uiteindelijk verstillend. 

 

Iwan wordt met regelmaat gevraagd om concerten te geven met Klankschalen of Grote Gong. De klankconcerten worden zeer gewaardeerd. Bijvoorbeeld binnen een yogales of als een origineel verjaardagscadeau. Ze passen ook in het kader van een bedrijfsuitje. Iwan verzorgde o.a. een klankschaalconcert voor De Nederlandsche Bank.

 

Iwan geeft op verzoek en in overleg graag een gong- of klankschaalconcert bij jou op gewenste locatie.

 

Masterclass Volgen  

Locatie:

Het Masker 131, 3823 AW Amersfoort

 

Deelnamebedrag per persoon:

Masterclass I

225 euro (individueel) - tijdsduur ca 4,5 uur

185 euro p.p. (bij 2 deelnemers) - tijdsduur ca 7 uur

 

Masterclass II

185 euro p.p. (allèèn voor 2 deelnemers) - tijdsduur ca 7 uur

 

Datum en tijd:

In overleg.

Voor thee wordt gezorgd.

 

 

Indien je belangstelling hebt voor deze MasterClass kun je contact opnemen met Iwan via:

info@klankschaalexpertisecentrum.nl  

of telefonisch 06-49943834.