Klankschalen kopen

Klankschalen: een eerlijk verhaal

Helend Contact brengt jou graag het plezier van klankschalen. Het aanschaffen van klankschalen is niet goedkoop. Misschien heb je er al naar gezocht en kwam je vaker de volgende verhalen tegen:

 

- Deze authentieke klankschaal is 400 jaar oud.

- Deze klankschaal bestaat uit een speciale legering van (meer dan) 7 metalen.

- Dit is een set van 7 klankschalen. Elke klankschaal specifiek afgestemd op een chakra.

 

Jij en ik moeten het maar geloven. Zulke verhalen zijn nauwelijks te controleren en zijn geen garantie voor een uitstekende klankschaal. Vaak worden deze verkoopverhalen verzonnen. Als excuus voor een (veel te) hoge prijs.

En eerlijk, Helend Contact Klankschaal Expertise Centrum biedt ook niet de goedkoopste klankschalen. Maar het zijn schalen van uitzonderlijke kwaliteit. Klankschalen die intensiever trillen en daardoor een diepere werking hebben. Zulke schalen zijn schaars.

Ik begrijp het, dit klinkt misschien ook als een dik verkoopverhaal. 

Dat maakt me niet uit. Omdat je het niet zomaar hoeft te geloven. Je kunt dit namelijk zèlf eenvoudig vaststellen. :-)

Net als honderden andere klanten van mij.

 

Zoek jij de beste klankschalen, zonder onnodig duur verkoopverhaal?

 

Download Gratis E-book!

✅ Ontdek hoe verkoopverhalen je veel geld kunnen kosten.

✅ Doorzie de zin en onzin van chakra-klankschalen.

Wat je misschien nog niet weet, maar wel zou moeten weten over oude klankschalen.


Kies zorgvuldig je klankschaal

Wat is het belangrijkste als je een klankschaal aanschaft? De meeste mensen zoeken alleen maar een mooie klank. Zoek liever een effectieve klank die je mooi vindt. Een klank die geschikt is voor het doel waarvoor jij hem wilt gebruiken.

Daarnaast gaat het er natuurlijk om dat jij er een goed gevoel over hebt. Dat de klank je raakt. Daardoor ontstaat passie voor het werken met je klankschaal. Jij en je klankschaal raken bezield. Hierin ligt de werkelijke kracht. Eigenlijk kies je geen klankschaal. Een klankschaal kiest jou!

 

Professionele Therapie Klankschalen

Wat maakt deze Therapie Klankschalen anders?

Als je helend of klachtgericht wilt werken met klankschalen dan is de diepwerkende voelbare klanktrilling het belangrijkste. Helend Contact biedt daarom klankschalen aan die intensiever trillen. Daardoor zijn ze speciaal geschikt voor het geven van klankschaalmassages/ therapie.

 

Daarnaast hebben deze Therapie Klankschalen de volgende kenmerken:

✅Een lang aanhoudende volle klank, waarin alle tonen mooi doorklinken.

✅ Een zuivere stabiele klank.

✅ Een verfijnde diepwerkende evenwichtige trilling.

✅Een lichte slag is voldoende om de schalen in trilling te brengen.

✅Grotere schalen zijn rijk aan toonfrequenties en hebben een diepe grondtoon voor meer ontspanning.

 

"Het is mijn wens om veel mensen te mogen raken met de prachtige klanken van mijn klankschalen. Mooie klanken raken het hart. Wanneer mensen hun hart kunnen voelen, zal de wereld mooier worden."

 

 

 

Therapie klankschalen met kwaliteitslabel

Veel winkeliers bestellen klankschalen bij een groothandel. Zonder ze eerst beluisterd te hebben. En zonder dat ze er veel verstand van hebben. Daardoor zijn dit vaak geen goede klankschalen.

 

Helend Contact doet niet aan bestellingen. Het is niet mogelijk om op die manier uitstekende klankschalen te leveren. Hooguit 1% zou voldoen aan de strenge selectie op kwaliteit van klank en trilling. Beluister enkele voorbeelden van klankschalen.

Bij het Klankschaal Expertise Centrum vind je klankschalen van voortreffelijke kwaliteit. Geschikt voor als je er beroepsmatig mee wilt werken en er hoge eisen aan stelt. Deze klankschalen hebben hun erkenning gevonden in vele enthousiaste reacties. Van o.a. muziektherapeuten, musici, coaches, klankmasseurs, meditatieleraren en yoga-docenten.

 

Het Klankschaal Expertise Centrum verkoopt Therapie Klankschalen met het kwaliteitslabel Iwan Professional Therapeutic Quality. Deze klankschalen zijn door Iwan Boersma zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd. Hierdoor kun je zeker zijn van voortreffelijke klankschalen.

Prijzen van Therapie Klankschalen

De meeste klankschalen kosten tussen de 45 en 390 euro. Ze variëren in diameter van 11 tot 30 cm. Buiten deze maten en prijscategorie zijn er regelmatig nog andere schalen op voorraad. Hieronder zie je enkele prijsvoorbeelden:

 

Klankschaaldiameter en prijs:

11,0 cm                        45,-

15,0 cm                        95,-

18,0 cm                      135,-

20,0 cm                      170,-

22,0 cm                      210,-

24,0 cm                      245,-

26,0 cm                      285,-

28,0 cm.                     380,-

 

De bovenstaande prijzen geven je een indruk, maar zijn niet bindend. De exacte prijzen zijn afhankelijk van het actuele aanbod.

Kloppers

Om de klankschaal aan te slaan heb je een klopper nodig. Voor allround-gebruik en het geven van een klankmassage is een klopper van stevig vilt het beste. Hiermee haal je het hele spectrum aan klank uit de schaal. Deze kloppers zijn vaak niet in winkels te vinden. Maar Helend Contact verkoopt vilten kloppers in allerlei maten. De prijzen van kloppers variëren van 5 tot 35 euro. Meer info kloppers

Zoek je klankschalen persoonlijk uit

Elke klankschaal is een uniek stuk handwerk. Met een eigen klank. Je weet nooit hoe een klankschaal klinkt. Totdat je hem hebt gehoord. Ook is het belangrijk om de trilling van de schaal te voelen. Daarom kun je beter nooit een klankschaal bestellen.

 

Soms lijkt het voordelig om een klankschaal via internet te kopen. Maar er worden veel klankschalen aangeboden van slechte of matige kwaliteit. Je bent er nooit zeker van of het een goede klankschaal zal zijn. Je neemt het risico op een teleurstelling.

Een bezoek is vrijblijvend

Je bent welkom. Ik deel graag mijn enthousiasme voor klankschalen met jou. Bij Helend Contact kun je in alle rust klankschalen uitzoeken. Met deskundig advies.

"Mocht je een vraag hebben over klankschalen, laat het gerust weten. Ik zal met plezier je vraag beantwoorden."

Een bezoek kan uitsluitend op afspraak:

Het Masker 131, 3823 AW Amersfoort

 

info@klankschaalexpertisecentrum.nl 

Tel 06-49943834

 

Het kopen van klankschalen kan ter plaatse contant of via internetbankieren. Pinnen is helaas niet mogelijk.