Klankschalen kopen

Klankschalen: een eerlijk verhaal

Helend Contact brengt jou graag het plezier van klankschalen. Het aanschaffen van klankschalen is niet goedkoop. Misschien heb je er al naar gezocht en kwam je vaker de volgende verhalen tegen:

 

- Deze authentieke klankschaal is 400 jaar oud.

- Deze klankschaal bestaat uit een speciale legering van (meer dan) 7 metalen.

- Dit is een set van 7 klankschalen. Elke klankschaal specifiek afgestemd op een chakra.

 

Jij en ik moeten het maar geloven. Zulke verhalen zijn nauwelijks te controleren en zijn geen garantie voor een uitstekende klankschaal. Vaak worden deze verkoopverhalen verzonnen. Als excuus voor een (veel te) hoge prijs.

 

Het Klankschaal Expertise Centrum heeft deze verkoopverhalen niet nodig.

 

Op zich hoef je het niet ingewikkeld te maken als je een klankschaal zoekt. Het gaat er om dat jij er een goed gevoel over hebt. Dat de klank je raakt. Daardoor ontstaat passie voor het werken met je klankschaal. Jij en je klankschaal raken bezield. Hierin ligt de werkelijke kracht. Jij kiest je klankschaal. Maar stiekem, een klankschaal kiest ook jou!

 

Zoek jij de beste klankschalen, zonder onnodig duur verkoopverhaal?

 

Download Gratis E-book!

✅ Ontdek hoe verkoopverhalen je veel geld kunnen kosten.

✅ Doorzie de zin en onzin van chakra-klankschalen.

Wat je misschien nog niet weet, maar wel zou moeten weten over oude klankschalen.


Kies zorgvuldig je klankschaal. 

Als je een klankschaal wilt aanschaffen, zoek je waarschijnlijk een mooie klank. Dat is op zich niet zo moeilijk. Want je weet zelf wel wat je mooi vindt of niet. Daar heb je geen klankschaalspecialist voor nodig. Alleen, een mooie klank is vaak niet genoeg...

 

Wist jij dat een mooie klank niet automatisch hetzelfde is als een diepwerkende klank? Veel mensen willen een klankschaal gebruiken voor ontspanning, klankmassage of klachtgericht behandelen. Jij misschien ook wel. Dan is de diepe werking van de klankschaal dus essentieel.

 

De mooie klank is aangenaam. Maar voor de diepste werking is niet het hoorbare geluid, maar de fysieke klanktrilling het belangrijkste.

 

Nu is er een probleem. Want zodra het gaat om de trilling, weten de meeste mensen niet op welke kenmerken ze moeten letten. Of hoe een diepwerkende trilling voelt. En het is ook moeilijk om daar achter te komen. Want vrijwel alle gangbare klankschalen (meer dan 97%) die worden verkocht, hebben een gewone trilling die minder diep werkt.

 

Daarom heb ik er mijn specialisatie van gemaakt om klankschalen aan te bieden met een diepwerkende trilling: therapieschalen. Zulke klankschalen zijn schaars.

Therapieschalen trillen intensiever en verfijnder en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor diepe ontspanning, klankschaalmassage en klachtgerichte behandeling.

 

Werken met therapieschalen is een genot. Als je dat eenmaal hebt ervaren, wil je waarschijnlijk nooit meer terug naar gewone klankschalen.

 

Klinkt dit als een verkoopverhaal? Dat begrijp ik. Je hoeft mij ook niet zomaar te geloven. Ik nodig je uit om langs te komen. Je kunt dit namelijk zèlf eenvoudig vaststellen. :-)

Net als honderden andere klanten van mij.

 

 

Professionele Therapie Klankschalen

Therapie Klankschalen hebben de volgende kenmerken:

 

✅ Een lang aanhoudende volle klank, waarin alle tonen mooi doorklinken.

✅ Een zuivere stabiele klank.

✅ Een verfijnde diepwerkende evenwichtige trilling.

✅Een lichte slag is voldoende om de schalen in trilling te brengen.

✅ Een diepere grondtoon voor diepere ontspanning.

✅ Rijk aan toonfrequenties.

 

Lees meer over eigenschappen van therapie klankschalen 

"Het is mijn wens om veel mensen te mogen raken met de koesterende klanken van mijn klankschalen. Warme volle klanken raken het hart. Wanneer mensen hun hart kunnen voelen, zal de wereld mooier worden."

 

 

 

Therapie klankschalen met kwaliteitslabel

Veel winkeliers en webshops bestellen klankschalen bij een groothandel. Zonder ze eerst beluisterd te hebben. En zonder dat ze er veel verstand van hebben. Daardoor zijn dit vaak geen goede klankschalen.

 

Het maken van een goede klankschaal is vakmanschap en kost veel tijd. Maar tegenwoordig worden klankschalen vaak massaal gemaakt. Het is gewoon een commercieel product geworden. Dat gaat ten koste van de kwaliteit. Veel klankschalen die worden aangeboden zijn daardoor van slechte of matige kwaliteit.

 

Helend Contact doet niet aan bestellingen. Het is niet mogelijk om op die manier uitstekende klankschalen te leveren. Hooguit 1% zou voldoen aan de strenge selectie op kwaliteit van klank en trilling. Beluister enkele voorbeelden van klankschalen.

 

Bij het Klankschaal Expertise Centrum vind je klankschalen van voortreffelijke kwaliteit. Geschikt voor als je er beroepsmatig mee wilt werken en er hoge eisen aan stelt. Deze klankschalen hebben hun erkenning gevonden in vele enthousiaste reacties. Van o.a. muziektherapeuten, musici, coaches, klankmasseurs, meditatieleraren en yoga-docenten.

 

Het Klankschaal Expertise Centrum verkoopt Therapie Klankschalen met het kwaliteitslabel Iwan Professional Therapeutic Quality. Deze klankschalen zijn zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd. Hierdoor kun je zeker zijn van voortreffelijke klankschalen.

Unieke garantie

Een klankschaal die je aanschaft bij het Klankschaal Expertise Centrum mag je later altijd weer ruilen voor een andere klankschaal. Soms kost het tijd om een klankschaal "te ontdekken". Of zou je achteraf gezien misschien een andere keuze maken op grond van je opgedane klankschaalervaringen.

 

Je kunt ruilen voor een andere klankschaal ter waarde van het aankoopbedrag. En het maakt niet uit hoeveel tijd daar tussen zit. Daarmee wil ik je de garantie geven dat je een passende klankschaal via mij kunt vinden.

Prijzen van Therapie Klankschalen

De meeste klankschalen kosten tussen de 45 en 420 euro. Ze variëren in diameter van 11 tot 30 cm. Buiten deze maten en prijscategorie zijn er soms nog andere schalen op voorraad. Hieronder zie je enkele prijsvoorbeelden:

 

Klankschaaldiameter en prijs:

11,0 cm                        45,-

15,0 cm                        95,-

18,0 cm                      150,-

20,0 cm                      175,-

22,0 cm                      210,-

24,0 cm                      245,-

26,0 cm                      295,-

28,0 cm.                     380,-

 

De bovenstaande prijzen geven je een indruk, maar zijn niet bindend. De exacte prijzen zijn afhankelijk van het actuele aanbod.

Kloppers

Om de klankschaal aan te slaan heb je een klopper nodig. Voor allround-gebruik en het geven van een klankmassage is een klopper van stevig vilt het beste. Hiermee haal je het hele spectrum aan klank uit de schaal. Deze kloppers zijn vaak niet in winkels te vinden. Maar Helend Contact verkoopt vilten kloppers in allerlei maten. De prijzen van kloppers variëren van 5 tot 35 euro. Meer info kloppers

Zoek je klankschalen persoonlijk uit

Elke klankschaal is een uniek stuk handwerk. Met een eigen klank. Je weet nooit hoe een klankschaal klinkt. Totdat je hem hebt gehoord. Ook is het belangrijk om de trilling van de schaal te voelen. Daarom kun je beter nooit een klankschaal bestellen.

 

Soms lijkt het voordelig om een klankschaal via internet te kopen. Maar er worden veel klankschalen aangeboden van slechte of matige kwaliteit. Je bent er nooit zeker van of het een goede klankschaal zal zijn. Je neemt het risico op een teleurstelling.

Een bezoek is vrijblijvend

Je bent welkom. Ik deel graag mijn enthousiasme voor klankschalen met jou. Bij Helend Contact kun je in alle rust klankschalen uitzoeken. Met deskundig advies.

"Mocht je een vraag hebben over klankschalen, laat het gerust weten. Ik zal met plezier je vraag beantwoorden."

Een bezoek kan uitsluitend op afspraak:

Het Masker 131, 3823 AW Amersfoort

 

info@klankschaalexpertisecentrum.nl 

Tel 06-49943834

Ik ontvang je reactie bij voorkeur per mail. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord. En vaak al binnen een paar uur. 

Het kopen van klankschalen kan ter plaatse contant of via internetbankieren. Pinnen is helaas niet mogelijk.