Gratis klankschaal E-book!

Vermijd valkuilen van verkooptrucs!

✅ Ontdek hoe verkoopverhalen je veel geld kunnen kosten.

✅ Doorzie de zin en onzin van chakra-klankschalen.

✅ Wat je misschien nog niet weet, maar wel zou moeten weten over oude klankschalen.


Water vitaliseren met klank

 

Water is gevoelig voor omgevingsinvloeden.

Water is in staat om informatie uit de omgeving op te slaan. Masaru Emoto illustreerde dit prachtig. Hij vergeleek water dat in aanraking was geweest met verschillende omgevingsinvloeden. Zowel positieve als negatieve invloeden. Positieve omgevingsenergie is bijvoorbeeld afkomstig van mooie klassieke muziek, bidden. Of het Amazone woud. Negatieve energie komt bijvoorbeeld van stadslawaai, wifi-straling of hardrock muziek.

 

Masaru Emoto vroor “positief” en “negatief” water in. En liet het vervolgens weer ontdooien. Hij maakte er foto’s van, precies op het moment dat de ijskristallen weer zouden overgaan in vloeibaar water.

 

Positief en negatief geladen water. Het verschil.

Het resultaat was dat positief opgeladen water schitterende, volmaakte ijskristallen liet zien. Het negatieve water liet misvormde beschadigde ijskristallen zien, waarin de symmetrie ver te zoeken was.

 

Masaru Emoto was trouwens niet een "hard wetenschappelijke" onderzoeker. Maar ik geloof zelf wel dat water dat is opgeladen door positieve omgevingsinvloeden, levensbevorderend is. Goed voor de gezondheid. Je kunt dit zelf ook testen.

Laat bonen ontkiemen met magnetronwater of water dat langere tijd is blootgesteld aan wifi-straling. Doe hetzelfde nog een keer, maar laat nu de bonen ontkiemen met positief geladen water. Bonen die ontkiemen met positief opgeladen water groeien beter.

 

Zelf water positief opladen. Vitaliseren.

Water kun je ook zelf opladen. Door er harmonieuze klank doorheen te sturen. Dat gaat natuurlijk heel goed met een klankschaal. Je kunt de klankschaal zelfs vullen met water en dan de schaal rustig aanslaan. Dat is een goedbedoelde tip die je soms wel op internet leest. Maar ik raad het je af een klankschaal te vullen met water. Waarom?

 

Er bestaat een kans dat je roestvlekken in je schaal krijgt. Maar daarnaast is nog een tweede reden die ik belangrijker vind.

 

Veel mensen weten niet dat klankschalen vaak een “finish” meekrijgen. Een soort cosmetisch laagje om de klankschaal een mooi uiterlijk mee te geven. Daar is niets mis mee. Zoals body-creme voor de huid prima is. Of een tafel die mooi in de lak wordt gezet. Maar het zou niet gezond zijn om bodycreme te eten. En je zou er waarschijnlijk niet voor kiezen om rechtstreeks van een gelakte tafel te eten. Je legt het eten dan liever op een bord. En daarom raad ik het je dus af om rechtstreeks water uit een klankschaal te drinken.

 

Hoe kun je dan water opladen met een klankschaal? Je kunt het water in 2 dunne glazen schenken. Bijvoorbeeld 2 mooie wijnglas. Zet ze op tafel. En vlak daarnaast een klankschaal. Of omring de 2 met watergevulde glazen met klankschalen. Sla enkele minuten de schalen rustig en aandachtig aan. Het helpt als je visualiseert dat het water opgeladen wordt met mooie energie. Door je bijvoorbeeld voor te stellen dat het water schittert in het zonlicht. Het water echt in het zonlicht plaatsen is natuurlijk nog mooier. En daarna?

 

Je hebt 2 glazen vitaal water. Klink op je gezondheid! :-)

 


Dankjewel voor het lezen van dit artikel van mij - Iwan Boersma

Je mag hieronder altijd een reactie geven. Dat waardeer ik.

 

Wil je meer lezen? Pak met voordeel het meest verkochte e-book klankschaalmassage!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.