.

Krijg meer klanten

 

Dit is waarschijnlijk het grootste pijnpunt dat je kunt tegenkomen als beginnend (klankschaal)ondernemer:

 

Geen betalende klanten kunnen krijgen.

 

Ondanks dat je een mooie website hebt.

Ondanks dat je een dure (geaccrediteerde) opleiding hebt gedaan.

Ondanks dat je uitstekend bent in het werken met klankschalen.

ONDANKS DAT JE ER HEEL VEEL LIEFDE IN STOPT!

 

Ik spreek uit eigen ervaring. Omdat het mij ook jarenlang niet lukte om aan genoeg betalende klanten te komen. Maar ik wist gelukkig waar mijn hart lag. Anders had ik het bijltje er 9 jaar geleden allang bij neergegooid.

 

Ik dacht dat als ik een mooie website had, ik een goede klankschaalopleiding had gedaan, goed zou zijn in mijn klankschaalwerk en er vooral héél veel Liefde in zou stoppen, de klanten vanzelf wel zouden komen.

 

Nu ik daar op terugkijk weet ik dat die gedachten de grootste valkuilen waren waar ik kon instappen. En ik zie het helaas bij veel mensen zo gaan. Ze hebben nauwlijks klanten. Of geen klanten.

 

Ze blijven steken in het gevoel van "Ach, het is hobby" en "Ik hoef er niet van te kunnen leven". En "Ik wil het laagdrempelig houden voor anderen." Dat is natuurlijk prima. Als dat echt is wat je wilt.

 

Maar laat ik je een vraag stellen:

Als je ergens goed in bent en je hebt er plezier in, waarom zou je dan willen leven voor minder dan datgene wat je WAARD bent?

 

Je grootste plezier laten afsterven, dat is ongelooflijk zonde. Voor je zelf. Voor anderen. Voor de wereld.

 

Weet je, jarenlang dacht ik zelf ook dat er geen droog brood te verdienen was met klankschalen. Inmiddels weet ik gelukkig beter. :-)

 

Ik gun jou hetzelfde. Hoe geweldig zou het zijn als je met klankschalen precies hetzelfde plezier kunt maken, zoals je al doet, maar dat je er wel goed voor wordt betaald. Zou dat niet veel beter zijn?

 

Dat je geen klanten hebt, komt niet doordat je mensen niets te bieden hebt. Het komt gewoon doordat je nog niet voldoende door hebt hoe verkopen werkt. Ik zou je wakker willen schudden. Gewoon omdat ik heel graag wil dat jij je droom kunt gaan leven!!

 

Ik ken geen (klank)massageopleidingen die hun (klank)masseurs helpen met het krijgen van klanten. En waarom zouden ze ook. Geen enkel bedrijf zit te wachten op concurrenten.

 

Oké, soms geven ze wel wat goed bedoelde adviesjes. Zoals: Een mooie website maken, visitekaartjes ontwerpen en uitdelen, gaan netwerken (met facebook-vrienden) en een folder ophangen in de supermarkt. Maar ik geloof niet dat deze dingen werken. Dat heb je zelf waarschijnlijk ook ervaren. Anders las je dit nu niet.

 

Ik heb altijd gezegd dat ik het plezier en de waarde van klankschalen graag bij zoveel mogelijk mensen breng. En ik geloof ook dat ik de wereld niet echt mooier en beter kan maken als ik anderen niet het plezier zou gunnen dat ik zelf heb (met klankschalen).

 

En daarom coach ik af en toe juist wèl mensen om meer klanten te krijgen. Want dat is simpel het verschil tussen een hobby en een bedrijf: betalende klanten.

 

Ik kan je concrete adviezen en tips geven die je direct kunt gebruiken om jezelf sterker te positioneren.

 

Dit is bijzonder waardevol:

 

* als je worstelt met het krijgen van (meer betalende) klanten.

 

* als je wilt verkopen zonder opdringerig te zijn.

 

* als je moeite hebt met het vragen van goede prijzen.


* als je niet weet hoe je een sterk overtuigende website bouwt.


* als je niet weet hoe je online marketing kunt inzetten om meer klanten te krijgen.

 

* als je NIET technisch bent.Ik kan je laten delen in mijn kennis van "verkooppsychologie", online-marketing, het schrijven van overtuigende webteksten en bouwen van sterke websites. Je kunt klanten aantrekken, in plaats van dat je erop moet "jagen". Meer klanten krijgen is simpel. Als je bereid bent er werk van te maken.

 

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je adviezen geven die voor mij hebben gewerkt. Maar ze werken in vrijwel elke branche.

 

We kunnen bijvoorbeeld een website-analyse doen en bekijken hoe we jouw website pakkender en overtuigender kunnen maken. En nee, je hoeft niet technisch te zijn. Dat ben ik zelf ook niet. ;-)

 

Ik help je vanuit het idee dat jij liever werkt vanuit je hart en gevoel, dan dat je bezig bent met de technische zaken zoals SEO, facebookcampagnes analyseren en websites in elkaar sleutelen.

 

Als je mijn hulp wilt om meer klanten te krijgen, ontmoet ik je graag. Ergens in het gezellige Den Bosch. Voor mij graag een theetje erbij met appeltaart en slagroom. Maar misschien dat jij er liever een Bossche Bol bij hebt. Jij mag kiezen. ;-)

 

Het beste is om er een hele dag voor uit te trekken (6 uur). We duiken in "the real good stuff". Super interessant. Na afloop heb je een duidelijk beeld van hoe verkopen werkt en hoe je zelf aan de slag kunt gaan. Je zult een geweldige dag hebben en gaat vol inspiratie weer naar huis.

 

Als ik jou persoonlijk op weg help met je bedrijf, heet dat met dure woorden "private business coach meeting".

 

Ik kijk er niet van op als er business coaches zijn die makkelijk 1500 euro of meer rekenen als je een paar uurtjes 1 op 1 van hun tijd zou vragen. In mijn ogen is de wereld van business coaches een "schreeuwerige wereld" geworden. Voor een belofte op klanten betaal je makkelijk duizenden euro's. En als je niet uitkijkt zijn het duizenden euro's te veel. Daar wil ik niet aan mee doen. Als je simpelweg doet wat je belooft, dan hoef je niet te schreeuwen.

 

Afgezien van een bepaalde financiële noodzaak, vind ik het belangrijker om waarde en plezier met je te delen. Daarom is mijn prijs 300 euro.

 

Je krijgt van mij dan een dag lang (6 uur) de tijd, waarin ik je verder help.

 

Oké, je denkt misschien, dat is nog steeds een smak geld. Dat snap ik. Ik heb niet als doel om zoveel mogelijk mensen binnen te hengelen voor mijn business coaching om zoveel mogelijk te verdienen. Dus als je liever aan de slag gaat zonder mij, dat is natuurlijk prima.

 

Maar stel dat jij slechts 35 euro voor mijn kennis en inzichten zou betalen en er vervolgens niets mee doet, omdat het toch "maar 35 euro" is. Misschien heb je wel vaker op die manier een cursusje gekocht (zoals ik). Dan ben je nog veel duurder uit. 

 

Waar het mij om gaat: ik wil er zeker van zijn dat je serieus en gemotiveerd bent om het beste uit deze sessie te halen. Ik investeer namelijk ook mijn kostbare tijd om het beste van mijn waardevolle kennis en inzichten op jou over te dragen.

 

Sta er niet zozeer bij stil wat het je kost. Maar vooral wat het je oplevert. Natuurlijk kun je ook zelf van alles gaan proberen om aan klanten te komen. In mijn geval heb ik daar meer dan 9 jaar tijd mee verspild. Met een investering van slechts één dag, hoef jij dat niet meer te doen.

 

En hoeveel is 300 euro als je daarna tienduizenden euro's of meer terugverdient? Omdat je nu weet hoe je wèl klanten krijgt. Ik ben ervan overtuigd dat als je alle kennis en inzichten toepast die ik je meegeef, je de investering met gemak kunt terugverdienen.

 

Geef jezelf een compliment als je nu nog niet bent afgehaakt. Je bent enthousiast en je neemt jezelf serieus. Blijkbaar sta je op het punt dat je meer uit jezelf en je bedrijf wilt halen.

 

Aarzel dan niet en stuur je mail naar info@klankschaalexpertisecentrum.nl En ook de link van je (eventuele) website. Zodat ik wat analyses en voorbereidend werk kan doen. Om te zien hoe ik je het beste kan helpen.

 

Een private business coach meeting is een groot cadeau aan jezelf. Je hebt er een (ondernemers)leven lang plezier van. Hieronder kun je een review lezen. :-)

 

Bussines coaching is niet een vast aanbod binnen mijn bedrijf. Daarom bied ik het enkel incidenteel aan.

 

 

Reacties van klanten

 

 

"Ik kreeg alle ins & outs op een gouden presenteerblaadje."


Gisteren was het dan zover: tijd voor Bossche bollen...! Maar nog belangrijker: tijd voor een ontmoeting met Iwan natuurlijk; in Den Bosch. Ik was namelijk de gelukkige winnaar van een gratis business coachsessie met Iwan.

 

Dat mondde uit op een interessante middag, waarin ik alle ins & outs op een gouden presenteerblaadje kreeg, over het opzetten van een succesvol bedrijf.

 

Wat Iwan aanbiedt in de klankschaalwereld is en blijft natuurlijk uniek. "Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en unieke ideeën.", zegt Iwan op mijn vraag waarom hij zijn succesrecepten zou delen. Iwan heeft er vertrouwen in en gaat er vanuit dat het delen van zijn kennis en ervaring kan bijdragen aan een betere wereld.

 

Zijn oprechtheid, gedrevenheid -en bovenal- humor, maakten dat de sessie onvermoeibaar plezierig en interessant bleef. Ook toen we erachter kwamen dat de tijd voorbij was gevlógen, werd er nog een uurtje aan vast geknoopt om een aantal websites te bespreken.


Mijn ervaringen met de coachsessie bij Iwan, op een rijtje:

- Volledige aandacht voor jouw situatie

- Stap voor stap bespreking van het succesrecept

- De tijd die nodig is, wordt ten volle benut

- Inspanning en ontspanning worden tijdens het gesprek heel natuurijk afgewisseld

- Iwan heeft kennis van zaken en deelt deze kennis en ervaring in alle openheid

- Aangename, oprechte gesprekspartner met een luisterend oor

Iwan, ik wil je nogmaals heel erg bedanken. Door deze coachsessie heb ik de kennis kunnen vergaren, om mijn bedrijf met vertrouwen op te starten.

 

Brechtje Romeijnders - De Klankentent

https://www.facebook.com/klankschalenBrechtje