Klankmasseurs

 

De onderstaande klankmasseurs zijn opgeleid door het Klankschaal Expertise Centrum en zijn van harte aanbevolen. 

 

 

Groningen

Cees Dekker

Plaats: Eenum

www.integramas.nl

Ik heet u van harte welkom op mijn site. Sinds 2010 heb ik een praktijk voor integratieve massage ofwel ontspanningsmassage. Tevens ben ik geïnspireerd geraakt door de harmoniserende klank van klankschalen en de helende werking daarvan zowel voor mens en dier. Binnen mijn praktijk is het nu ook mogelijk kennis te maken met klankschaalmassage. Mijn missie is een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van mens en dier.

 


Friesland

Petra van Westing

Plaats: Goingarijp

www.petravanwesting.nl

 

Klank raakt het hart, zonder woorden. Het ontspant en inspireert mensen. Klank maakt blij. Dit is wat de wereld mooier maakt. Het engelse woord "sound" betekent zowel geluid als gezond. "Sound mind in a sound body." Al jaren raken de klanken van klankschalen mij. Dit pas ik graag toe in de eindontspanning van Yoga. Ook kan je bij mij terecht voor een klankschaalmassage. Neem een kijkje op mijn website om meer over mij te lezen en waar ik werk in Arnhem en omgeving. Voel je welkom. Namasté!

 


Noord Holland

Sylvia Aemstelledam

Plaats: Amsterdam

Tel 06 33814594/ viasylvia@gmx.com

Tijdens mijn eerste reis door Tibet maakte ik kennis met de klankschalen. De mooie en opvallend rustgevende klanken maakten een diepe indruk op mij. Behalve ontspanning weten de klanken ook van alles los te maken: o.a. emotie en fysieke ongemakken. De kracht, de subtiliteit en de veelzijdigheid van de klankschalen raakten mij en ik kon Tibet niet verlaten zonder mijn eerste klankschaal.

Trillingen en frequenties zijn altijd aanwezig geweest in mijn leven b.v. via mijn onderzoek over akoestiek, door muziek te spelen en door het beoefenen van Reconnective Healing. Ik ben dan ook blij dat ik bij Iwan Boersma de klankschalen effectief en doelgericht leerde gebruiken en die voor fijne en heelzame klankschaalmassages kan inzetten.

Hier bent u van harte welkom om een aandachtvolle en een zorgvuldig gegeven klankschaalmassage te ervaren.

 


Zuid Holland

Gilbert Frijters

Plaats: 's-Gravenzande
 
Na jaren als ICT Adviseur te hebben gewerkt, vond ik het tijd om het roer om te gooien. Ik merkte dat de voldoening in mijn werk weg was. Te veel stress en gedoe om nog met plezier te kunnen werken. Ik wilde van alle stress af die ik om mij heen zag. Daaruit is ook het idee ontstaan om voor mijzelf te beginnen en mensen een stukje onthaasting en ontspanning te bieden. Het leven hoeft niet altijd zo gehaast te zijn. Daaruit is ook de naam voor mijn bedrijf ontstaan: Praktijk Slow Life.
 
De praktijk heb ik met zorg ingericht, zodat die ideaal is om een rustmoment te creëren. Ik doe dit met klankschaalmassages maar ook met andere massages, als ze maar ontspannend zijn. Je kunt even de wereld om je heen vergeten bij een fijne klankschaalmassage. Een erg bijzondere ervaring met heerlijke geluiden en de trillingen van de klankschalen. 
 
Don't hurry, be happy.
 

Flevoland

Yvonne Heijl

Plaats: Almere

www.facebook.com/klankschalenalmere/

 

In mijn praktijk voor Voeding en Gezondheid begeleid ik mensen die een fysiek of mentaal probleem ervaren naar een gezonder leven in de breedste zin. Hierbij maak ik gebruik van voeding en suppletie. In 2016 heb ik bij Iwan de opleiding met Klankschalen mogen volgen en is het plaatje voor mij compleet. In die zin compleet dat bij fysieke of mentale problemen plus gezonde voeding de diepste cellen niet bereikt worden. Door de toevoeging, bij sommigen, van klankmassage zijn de trillingen het sluitstuk (of beginstuk!) om alles wat zich vast heeft gezet in het lichaam weer te laten stromen. Klanken en frequenties van mijn schalen zorgen voor harmonie in alle cellen waardoor je in een diepe ontspanning komt. Naast genieten herstelt door deze beweging het zelfhelend vermogen en kunnen blokkades zichzelf opheffen. 

Binnen een veranderingsproces naar een gezond en fit leven kan klankmassage een mooie ondersteuning bieden.

 


Utrecht

Larissa van Beek

Plaats: Amersfoort

www.aleen.nl

 

Welkom bij Al één, Centrum voor Zielsgroei. De missie van Al één is om mensen te begeleiden bij hun proces van bewustwording, waarbij mensen hun eigen heelheid en hun kracht gaan ervaren. Alles wat ik aanbied, doe ik vanuit de overtuiging dat iedereen in zichzelf een grote bron van kracht heeft. Het is mijn gave om met mijn helende en heldere vermogens de blokkades, pijn of ander ongemak te transformeren tot levenskracht. Ik geef workshops, individuele zielsconsulten en healingen. Daarnaast geloof ik in het helende effect van klanken. Daarom geef ik individuele klankschalen massages. De harmoniserende klanken van klankschalen zorgen voor diepe ontspanning. In deze ontspanning vindt een transformatie van energie plaats die helend is. Door deze diepe ontspanning te ervaren, krijgen lichaam en geest de kans te herstellen, te helen. Ik begeleid jou naar je eigen bron, jouw kracht, naar de wens van jouw ziel.

 


Noord-Brabant

Zjosque Bergman

Plaats: Den Bosch

www.zjosque.nl

 

Ik werk in 'Praktijk Zjosque' sinds een aantal jaren met klankschalen en bied ook graag de mogelijkheid van een prachtige combinatie met Holistic Pulsing. Deze beide mooie zachte behandelvormen waarbij zonder druk en pijn gewerkt kan worden aan het ontspannen, loslaten en bewustworden geven vaak aangename, en soms ook geweldige resultaten. Welkom!


Laurette der Kinderen

Plaats: Goirle

lm.derkinderen@live.com/ 06 22433681

 

Hai, ik heet Laurette der Kinderen, bijna 53 jaar en ik geef nu zo’n 5 jaar klankschaalmassages in onze praktijkruimte in Goirle. Het liefst met een vleugje spiritualiteit, een zachte achtergrondmeditatie. Elke keer doet het weer goed te zien hoe diep tot rust jonge, middelbare en oude mensen komen na een klankschaalmassage. 

Als docent, zangeres, natuurliefhebber en kunstenaar breng ik graag klank en schoonheid van de mens in samenhang met alles via de klankschalen echt naar buiten en mensen gaan dan ook vaak met heel relaxed gevoel weer naar huis na een klankschaalmassage. Het voelt heel dankbaar dit te mogen doen!


Els Nienhuis

Plaats: Goirle

clmnienhuis@outlook.com/06 51351337

 

Even voorstellen…ik ben Els Nienhuis, 69 jaar. Eerder ben ik 26 jaar lang people manager bij een groot bedrijf geweest en ik help, ook nu ik met pensioen ben, al jaren mensen op allerlei aspecten van het leven. Dat is waar ik voor sta en mijn kracht uit haal. Sinds 2013 heb ik een praktijk voor klankschaalmassage in onze praktijkruimte in Goirle.

Er komen vaak cliënten, die vooral vinden dat het rust geeft. Dat is het grootste doel.…rust in deze drukke wereld. Hoewel ik geen arts ben en dat niet wil suggereren, geven mensen met klachten vaak aan dat deze verdwijnen na enkele behandelingen (denk bijv. aan artrose, tunnelsyndroom enz.). Ook werkt het preventief.

De dankbare appjes die ik later van cliënten krijg geven mij zoveel energie. Heerlijk om mensen op deze manier te mogen helpen.


Francis Happe

Plaats: Volkel/ Uden

www.massagefrancishappe.nl

 

Als sportmasseuse wilde ik mijn mogelijkheden breder kunnen inzetten. Om voor meer mensen een passende massage te kunnen bieden is de Klankschaal zeker een waardevolle aanvulling. Een combinatie van aanraking, geluid en trilling is rustgevend en ontspannend. Het vinden van de juiste frequenties en daarmee resoneren is een heerlijke zoektocht naar balans en herstel. 

Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen.


Iwan Boersma

Plaats: Vught

www.klankschaalexpertisecentrum.nl

 

Al sinds 2007 heb ik een passie voor klankschalen. Het fascinerende van klank vind ik dat het iets heel eenvoudigs en alledaags is. Maar dat het enorm veel voor je gezondheid kan doen. Op een aangename manier. Zonder vervelende bijwerkingen. En zonder dat je er een inspanning voor hoeft te leveren.

Natuurlijk hoop ik dat zoveel mogelijk mensen het plezier en de helende effecten van klankschalen mogen ontdekken. Daarom heb ik het Klankschaal Expertise Centrum opgericht. Naast klankschaalmassages kun je bij mij ook terecht voor de opleiding Deep Sound Massage en het aanschaffen van professionele klankschalen.