Ontdek een speciale klankschaaltechniek in deze video!

Als je deze techniek niet kent, mis je veel speelplezier!

(En ik weet vrijwel zeker dat je deze nog niet kent...)

 

 

Hé, ik denk dat ik iets leuks heb voor je! Het is niet helemaal gratis dit keer. Maar ik ga niet proberen je over te halen om iets te kopen. Want ik vind het namelijk helemaal niet leuk om een zeurderige verkoper te zijn. Oké? 

 

Dus lees rustig verder. ;-)

 

Ik heb een nieuwe video gemaakt. Ik ben namelijk super enthousiast over een klankschaaltechniek die ik heb bedacht. Ik heb die niet zomaar even uit mijn mouw geschud. Want het idee voor deze techniek had ik al jaren.

 

Maar...wat ik met mijn klankschalen wilde, het was flink puzzelen om dat te realiseren. Echter, in deze video laat ik je duidelijk zien hoe ik het heb aangepakt. En jij kunt mij nu dus simpel nadoen. Want het lastige puzzelwerk heb ik al voor jou gedaan.

 

Ik laat je zien hoe klankschalen, fotolijsten en pannendeksels samen kunnen leiden tot een bijzondere klankschaaltechniek. Ik durf wel te zeggen dat ik "deksels" creatief ben geweest...

 

Verras jezelf en anderen met ongekende klanken uit jouw klankschalen!

 

Deze video is speciaal voor jou, als je wel eens wat meer wilt dan alleen met een stokje tegen je klankschalen aanslaan. Met deze techniek haal je ongekende klanken uit je klankschalen. Laat je aangenaam verrassen. :-)

 

Heel misschien wil je deze klanken gebruiken in een klankschaalconcert of tijdens een behandeling. Maar één ding is zeker: je hebt weer alle ruimte om met je klankschalen te spelen, experimenteren en ontdekken. En dat is niet alleen geweldig leuk voor jezelf. Maar ook supergaaf voor kinderen als spelactiviteit.

 

 

Haal meer uit je klankschalen met deze video!

►  ontdek een klankschaaltechniek die vrijwel niemand kent.

►  haal ongekende klanken uit je klankschalen.

  verrassend extra plezier in spelen met je klankschalen.

  ook leuk als spelactiviteit met kinderen.

  makkelijke en duidelijke instructies.

  direct toegang tot deze online-video.

 

 

Grijp nu deze bonusvideo!

Als je meer plezier uit je klankschalen wilt halen, dan is dit vandaag je kans. Je krijgt er een bonusvideo bij. Daarin deel ik nog een super simpele tip met je voor nog meer speelplezier! 

 

Tijdelijk aanbod:

Deze video's stel ik beschikbaar voor snelle beslissers. Ik doe dit unieke aanbod omdat ik vandaag (2 mei 2020) jarig ben. Je kunt er 14 dagen gebruik van maken. Daarna vervalt dit aanbod en haal ik deze pagina offline. Dan komt dit aanbod voorlopig niet meer terug. Maar voor slechts 7,90 euro heb je voor altijd toegang tot deze video's.

 

 

Alleen hier te krijgen op video.

BIJZONDERE KLANKSCHAALTECHNIEK VOOR BIJZONDER KLANKSCHAALPLEZIER!


Wil je direct toegang tot deze video?

download direct na betaling het PDF-document.

verdere inlog-instructies voor toegang tot deze video vind je in deze PDF.

* En claim toegang tot de bonusvideo! *