Sound Experience

Met Grote Gong, Klankschalen...en meer!

 
Soms voel je een lekkere flow in je leven. Dan is het leven aangenaam zacht. En soms voelt het leven slopend en uitputtend. Dan is het leven "hard". Hard en zacht horen in een perfecte harmonie bij elkaar in het leven.

Deze Sound Experience helpt jou de harmonie te (her)vinden en te versterken in jezelf. Ongeacht hoe jou leven op dit moment is.
 
Frank en Iwan bouwen met bezieling deze Sound Experience op met een zorgvuldig klankdialoog tussen de hardere klanken van de Grote Gong en de zachtere klanken van de klankschalen. Deze klanken vullen we aan met de helder stromende klanken van de Shanti. En als special nemen we ook de Sansula mee. Een van oorsprong Afrikaans klankinstrument.
 
Deze Sound Experience bestaat uit een ligconcert. Laat je meevoeren op de klanken. Doorleef stormen en oceanen op de klanken van de Grote gong. Of reis naar exotische oorden op de dromerige klanken van klankschalen en Afrikaanse Sansula.
 
Het ligconcert is de belevenis van een zachte aanraking met klank. Fijne klanktrillingen om jou heen, resoneren ook door jou heen. Daardoor is het ook een complete aanraking. Van binnen en van buiten. Geestelijk en lichamelijk. Deze Sound Experience helpt jou een diepere staat van ontspanning en bewustzijn te vinden.
 
Na afloop van dit concert is er nog een bijzondere toegift voor belangstellenden: een korte rugmassage uitgevoerd met de geluidstrilligen van de grote gong.

Deze Sound Experience kan een enorme boost geven aan je energie, inspiratie en zelfinzicht. Na afloop  zul je je verfrist voelen om weer verder te kunnen gaan met je leven.
 
Na afloop van dit concert is er nog een bijzondere toegift voor belangstellenden: een korte rugmassage uitgevoerd met de geluidstrilligen van de grote gong.
 
 
Iwan is een meester in het bespelen van de Grote Gong. Hij brengt de klanken vol overgave en passie tot leven en laat graag zijn gong een verhaal vertellen. 
Laat je dragen op klank. Naar een wereld van boventonen en ondertonen. En ritmes die soms opzwepend kunnen zijn. Bulderend en indringend. Maar uiteindelijk verstillend.

Frank heeft een passie voor het bespelen van klankschalen. Tijdens het concert nemen zijn klanken je mee naar een innerlijke wereld. Waar werkelijkheid en verbeelding elkaar kunnen ontmoeten.
 
Als duo zijn Frank en Iwan in staat om klanken haarfijn op elkaar af te stemmen tot een bijzondere klankdialoog. Laat je verrassen door de klanken die jou aanspreken!
 
Je kunt kiezen of je wilt zitten of liggen tijdens het concert. Maar om optimaal te kunnen genieten, is het meestal fijn als je tijdens de klankreis kunt liggen.
 
Fleece-dekentjes en dunne yogamatjes zijn ook op locatie aanwezig. Maar als je comfortabel wilt liggen, neem dan bij voorkeur zelf een matje en een hoofdkussen mee.

Voor deze Sound Experience hebben we de beschikking over een prachtige sfeervolle studio met goede akoestiek!

Datum en Tijd:
Datum nog niet gepland: 19.45 – 21.30 uur
Je kunt komen binnenlopen vanaf 19.30 uur

Locatie:
Studio De Aandachtsmederij – Paulus Borstraat 37 3812 TA Amersfoort.
De studio ligt op kleine loopafstand van station Amersfoort.

Deelnamebedrag:
20 euro per persoon. We verzoeken je dit bedrag ter plaatse te betalen.

Aanmelden:
Graag bij Iwan Boersma via:
IwanBoersma@hotmail.com of 06-49943834
 
We hebben maximaal 15 deelnameplaatsen.

Iwan Boersma
 
Frank Mannens