VIP Gold Programma - Deep Sound Massage

 

Niet gewoon klankschaalmassages leren geven.

Het meeste plezier. De beste resultaten. Dat is wat je wilt.

Zoek je een excellente ervaring vol inspiratie? Kies voor het VIP Gold Programma!

 


Stel je voor: De verandadeuren van het tuinhuis staan open. Je snuift de frisse lucht. Je bent omringd door groene natuur. Op de achtergrond hoor je het gesjirp van vogels. De bewoonde wereld lijkt ver weg. Het voelt alsof je op vakantie bent.

Maar het is nog mooier. Op dit prachtige landgoed zaai je een ervaring naar innerlijke rijkdom die jouw leven kan gaan veranderen. Durf groot te dromen!

 

In het VIP Gold Programma ontdek je dat klank een rijkdom aan mogelijkheden in zich herbergt. Je kunt klank gebruiken om het leven van mensen gezonder en vreugdevoller te maken. Simpel vanuit je eigen plezier.

 

Ik predik klank niet als nieuwe religie. Maar wel als magie. Klank kan wonderbaarlijk goed helpen bij vele gezondheidsklachten.

Het geluid (de trilling en de energie) van klankschalen is fascinerend. Mensen kunnen er rust in vinden. Het raakt aan de schoonheid van het leven. Vergelijkbaar met de warme gloed van een zonsondergang.

Je hoeft het niet uit te leggen. Mensen herkennen zich erin. En…mensen hebben er behoefte aan.

 

Dus wat jij kunt bieden met klank is enorm waardevol! Je zult het leven van vele mensen diep kunnen raken. Het zal jou en andere mensen een rijkdom aan ervaringen opleveren. Inspirerend en vervullend.

En dat is mijn diepste wens: dat je vanuit jouw plezier een overvloed aan geluk en gezondheid kunt creëren. Voor jezelf. En voor anderen. De wereld beter maken.

En daarom heb ik het VIP Gold Programma in het leven geroepen. Zodat je deel uit kunt maken van die ervaring. Vol bezieling en enthousiasme!

 

Het VIP Gold Programma garandeert jou optimaal leerplezier.

 

Het is fantastisch om te werken met klankschalen. Dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk in de vingers krijgen. In de kortst mogelijke tijd. En daarom is dit VIP Gold Programma er speciaal voor jou.

 

Dit VIP Gold Programma beleef je in de natuur op een prachtig landgoed. We beschikken over een mooi tuinhuis. Zelfs de verandadeuren kunnen open.

 

De vitale omgeving straalt een serene rust. Je kunt tussendoor jezelf makkelijk buiten weer “opladen” met energie. Geef jezelf een energy-boost. En je kunt weer gefocust aan de slag.

 

Je krijgt van mij persoonlijk les. En daarnaast is mijn First Class Assistent aanwezig. Daarmee staat jou de allerbeste begeleiding ter beschikking in het aanleren van alle vaardigheden in de klankschaalmassage. Omdat je uitmuntend wil leren werken met klankschalen.

 

Aan het VIP Gold Programma kunnen naast jou maximaal 3 andere deelnemers meedoen. Dit garandeert jou maximale aandacht voor al jouw vragen.

 

We nemen de tijd die nodig is om aan te sluiten op jouw individuele leertempo. Zodat je ontspannen kunt leren.

 

Je oefent in tweetallen. In het aanleren van de klankschaalmassagevaardigheden krijg je dus altijd een uitstekende 1 op 1 begeleiding. Van mij of mijn assistent.

 

Met deze zorgvuldige begeleiding word je sneller vaardig. Daardoor kun je thuis veel makkelijker aan de slag met het geven van klankschaalmassages.

 

Wanneer je verblijft in een inspirerende en plezierige omgeving, gaat het leren veel meer vanzelf. Leren is dan leuk in plaats van hard werken en studeren.

 

Naast het leren werken met klankschalen dompel en versterk je jezelf in een ander bewustzijn, waardoor het makkelijker wordt om te gaan denken vanuit mogelijkheden en overvloed.

 

Het VIP Gold Programma koppelt het plezier en de ontspanning van een leuk dagje uit aan een optimale leerervaring. Thee, koffie en een uitstekende lunch worden voor jou verzorgd.

 

Na afloop van deze bijzondere dagen ga je ontspannen en vol inspiratie weer naar huis.

 

Mocht je na afloop nog niet direct naar huis willen. Den Bosch is vlakbij. Een bourgondische stad om van te genieten. Maak er nog even een (romantisch) uitje van. ;-)

 

Het VIP Gold Programma bestaat uit 2 dagen.

VIP Gold Meeting 1:

 

Een klankschaalconcert. Ervaar de ontspannende heilzame werking van klank.

 

Je leert muzikale klankschalen van massageschalen onderscheiden. En je weet hoe je een indeling in de verschillende schalen kunt maken naar gebruik op het lichaam.

 

Ontdek de effecten op de klank van verschillende kloppers.

 

Alle details van het aanslaan van klankschalen, zoals slagkracht, slagrichting, werkhouding. Lang niet elke professionele klankschaalmasseur kent deze details. Jij straks wel. :-)

 

Hoe je een set klankschalen goed samenstelt, gelet op de toonhoogtes, klankcombinaties, klankkarakter en fysieke klanktrillingen.

 

Respectvol met klank werken.

 

Inzicht in een verantwoorde werkwijze en opbouw van de klankschaalmassage.

 

Het plaatsen en verplaatsen van de klankschalen op het lichaam. Details maken het verschil tussen een goede en uitmuntende klankmassage.

 

Een klankschaalmassage geven en ontvangen. Elementen in deze behandeling zijn o.a. de voetmassage, rugmassage en helpen met gronden.

 

Uitwisselen van ervaringen. Feedback en scherpstellen van je eigen werkhouding.

 

Na afloop heb je een uitstekende basis gelegd om een weldadige klankschaalmassage te kunnen geven. Je zult kunnen ervaren dat je anderen blij kunt verrassen met alles wat je in deze VIP Gold Meeting 1 hebt geleerd. Je krijgt een ondertekend deelnamebewijs van VIP Gold Meeting 1.

 

 

VIP Gold Meeting 2:

 

Een illustratie en diepere bewustwording van wat klanktrilling in het lichaam doet.

 

Een eenvoudige manier om de energie in een behandeling makkelijker te kunnen laten stromen. Zonder extra inspanning.

 

Behandeling van extra reflexzones.

 

De energiestroom in het lichaam van jouw cliënt bevorderen.

 

Klankschaalmassage met 3 thema’s:

1. Iemand uitnodigen gegrond aanwezig te zijn.

2. Iemand uitnodigen aanwezig te zijn vanuit zijn hart.

3. Iemand uitnodigen zichzelf uit te drukken vanuit het hart.

 

Contra-indicaties en verantwoorde omgang met jouw cliënt. Wanneer je voorzichtig moet zijn of beter kunt afzien van een klankschaalmassage.

 

Een uitgebreide klankschaalmassage geven en ontvangen. Zowel de rugzijde als de voorzijde van het lichaam. De handen en de voeten.

 

Uitwisselen van ervaringen. Feedback en scherpstellen van je eigen werkhouding.

 

Na afloop van deze VIP Gold Meeting 2 weet je hoe je een compleet afgeronde en bijzondere klankschaalmassage kunt geven. Deze kun je professioneel gebruiken in je eventuele (massage)praktijk. Je krijgt een ondertekend certificaat na deelname aan VIP Gold Meeting 2.

 

 

Initiators van het VIP Gold Programma


Iwan Boersma en Wendy Vos Wouterse

Beiden zijn inspirator en motivator voor mensen om te denken vanuit mogelijkheden en overvloed. Waardoor het mogelijk wordt om met klank meer geluk en gezondheid te creëren.

Wendy Wouterse weet vele mensen te inspireren met haar SoundSessions met klankschalen. Met haar grondige aanpak en afgestemde werkwijze helpt ze mensen succesvol verder.

Iwan Boersma leerde al honderden cursisten met precisie en passie te werken met klankschalen. Zijn denken in mogelijkheden en vanuit overvloed zijn een bron van inspiratie voor het creëren van een rijk leven.

Praktische info:

 

Locatie:

Landgoed Bleijendijk, Vught

 

Datum en tijd:

VIP Gold Meeting 1: 

VIP Gold Meeting 2: 

 

Beide dagen van 10.30 tot 17.00u. De eindtijd is bij benadering.

 

Deelnamebedrag:

420 euro. Je krijgt 25 euro korting als je het bedrag vòòr 15 maart 2021 voldoet

Inclusief thee en heerlijk verzorgde lunch op beide dagen.

 

Aanmelden:

via Iwan Boersma:

06-49943834

Info@klankschaalexpertisecentrum.nl