.

Nacht van de klank

Deel in een Super Regenererend Klankveld

Dit is een supertof evenement. Oke, dit is taal die je niet verwacht op deze serieuze website. Maar het is wel wat je kort en krachtig ervan kunt verwachten als je deelneemt.

De nacht van de Klank is een compleet programma. Het helpt jou in de kortst mogelijke tijd het gevoel te geven van een mini-retraite. Er volledig tussenuit te zijn. Waardoor je opgeschoond en opgeladen met energie huiswaarts kunt keren. Zonder dat het ook maar een uur beslag legt op je vrije dag!

Nieuwsgierig? Lees verder!

 

* We beginnen de avond met een ontspannen klankconcert. Je kunt lekker liggen en heerlijk wegdromen op de klanken. Na afloop wil je waarschijnlijk het liefst blijven liggen. En dat kan deze keer!

* We gaan de nacht in. Je verblijft in een krachtig veld, dat wordt opgebouwd met subtiele, bijna onhoorbare, maar krachtige klankvibraties. Versterkt met behulp van kristallen.

* In de ochtend doen we een speels ritueel om je nog extra bezielde energie mee te geven.

 

 

Uitgebreide Omschrijving

 

Klankschaalconcert

Beleef een klankconcert. Laat je meevoeren op de dromerige klanken van klankschalen en het betoverende geluid van de shanti. De klanken zijn niet alleen hoorbaar, de fijne klanktrillingen resoneren door je heen. Het is letterlijk en figuurlijk een zachte aanraking door klank. Van binnen en van buiten. Geestelijk en lichamelijk. Het resultaat is een diepe ontspanning.

   

Klankschalen hebben een bijzondere werking. Wanneer je een klankschaal aanslaat, ontstaat een prachtige volle klank die rijk is aan boventonen. Deze klank bestaat niet alleen uit hoorbaar geluid, maar ook uit voelbare klanktrillingen. Deze kunnen diep door alle huidlagen heen resoneren.

 

Om optimaal te kunnen genieten is het fijn als je tijdens het klankconcert kunt liggen. Neem daarom voor dit concert zelf een dikke mat of matras, kussen en deken mee.

 

Na afloop van dit klankconcert zul je een diepe ontspanning voelen. Door deze diepe ontspanning kan het zijn dat je de weerslag ervaart van je drukke dagelijkse leven. Vermoeidheid die je eerder niet voelde. Waarschijnlijk blijf je het liefst liggen. En dat kan deze keer! Je hoeft niet meer in de auto te stappen om naar huis te rijden.

 

Met klanken door de nacht

We gaan gezamenlijk de stille nacht in. Dompel je in een zachte sfeer. Met gedimd licht en kaarsjes. Eventueel met hele zachte meditatieve muziek op de achtergrond. Zodat je fijn tot rust kunt komen. Je kunt wakker blijven. Sluimeren. Of slapen. Wat je wilt.

 

Uit eigen ervaring weet je misschien wel dat omgevingsenergie van een drukke stad of plaatsen met veel electro-smog, zoals de Mediamarkt heel uitputtend kunnen werken op je energie-niveau.

Anderzijds ken je waarschijnlijk ook het effect van een wandeling door een vitaal bos. Of weet je hoe het is om hoog in de bergen de gezonde lucht in te ademen. Je laadt ervan op.

 

Het Super Regenerend Klankveld 

Ook met behulp van klanken kun je een "vitaliserende omgeving" creëren. Ongeveer elk uur zal Iwan in afstemming de klankschalen kort bespelen. Het gaat nu niet meer om de hoorbare klanken. Maar om de zachte subtiele vibraties die de klankschalen voortbrengen. Daardoor ontstaat een krachtig veld van energie in de ruimte. Dit veld van energie wordt versterkt door gebruik te maken van kristallen en de verstillende energie van de nacht. Zo ontstaat een Super Regenererend Klankveld.

 

Een Super Regenererend Klankveld is een optimale omgeving om je lichaam en geest te helpen resetten. Opgebouwd uit "hoogfrequente" trillingen die vooral gunstig werken op je energiesysteem en "laagfrequente" trillingen die vooral het lichaam aanspreken. Uit eigen ervaring weet Iwan dat meerdere korte klanksessies achter elkaar enorm regenererend kunnen werken. Fysieke klachten en kwalen kunnen soms wel 10x sneller herstellen.

 

In de ochtend drinken we gezamenlijk "reinigend water" en doen we ter afsluiting een speels ritueel. Om extra bezielde energie aan jouw wens of doelen te kunnen geven.

 

Je zult het gevoel hebben in slechts 1 nacht een mini-retraite te hebben gedaan. Je kunt opgeschoond en opgeladen aan je dag beginnen!

 

Wat je nodig hebt voor dit programma:

- Neem spullen mee om comfortabel te kunnen liggen en slapen: matras, deken en kussen.

- Zorg ervoor dat je fris aan het programma begint. Aangezien je blijft overnachten. Douchen is niet mogelijk.

 

Locatie:

De Aandachtsmederij, Paulus Borstraat 37, 3812TA Amersfoort.

www.AandachtSmederij.nl

De locatie bevindt zich op kleine loopafstand van station Amersfoort.

 

Datum en tijd:

Datum nog niet gepland

De nacht van... op...

Aanvang op ...'s avonds om 22.45u tot ongeveer 7.30u in de ochtend.

 

Deelname:

Er zijn maximaal 8 deelnameplaatsen beschikbaar.

Het deelnamebedrag is 50 euro per persoon.

Inschrijving is definitief als het bedrag is bijgeschreven op rekeningnummer NL06 INGB 0004466859 ten name van I.C. Boersma onder vermelding van "klankactiviteit en je naam".

 

Aanmelden:

Graag van tevoren aanmelden bij Iwan Boersma. Bij voorkeur per mail via info@klankschaalexpertisecentrum.nl of anders telefonisch 06-49943834.

 

 

 

.