.

Deep Learning methode

Deep Sound Massage leer je volgens de Deep Learning methode.

Alles wat je diep hebt ervaren en begrepen, kun je makkelijker onthouden. Je leert vooral ervaringsgericht. Daardoor ontstaat een diep verankerde ervaring.

Deze leermethode draagt eraan bij dat cursisten in korte tijd een geweldige groei door maken binnen de opleiding.

Cursisten zijn zelfs binnen 3 lessen vaak al in staat om een voortreffelijke klankschaalmassage te geven.

Deze methode is ontwikkeld vanuit 15 jaar lesgeven, door Iwan Boersma.

 

 

De Deep Learning methode steunt op belangrijke inzichten:

 

1. Geen druk van buitenaf om te oefenen

Als je tussendoor oefent, is dat heel waardevol. Maar er is geen druk vanuit de opleiding om te oefenen. Je doet de opleiding voor jezelf. Hoeveel en hoe snel je wilt leren is je eigen verantwoordelijkheid. In plaats van oefendruk, biedt elke les jou hoogst voortreffelijke inspiratie. Daardoor ontstaat een ontspannen sfeer. Dat maakt het leren makkelijker.

 

2. Intrinsieke motivatie

Als je geïnspireerd bent, ontstaat motivatie van binnenuit (= intrinsieke motivatie) om de klankschaalmassage te oefenen. Zonder de druk van het “moeten”.

Het is eerder omgekeerd. Je zou de plezierige en ontspannen ervaring van een klankschaalmassage (geven) eens moeten missen. Zonde, want de meeste mensen laden hiervan op! :-)

 

3. Ervaringsgericht leren

Je leert vooral vanuit ervaring. Alles wat je zelf daadwerkelijk hebt ervaren en begrepen, onthoud je makkelijker. De theorie is enkel ondersteunend.

 

4. Compacte overdracht van kennis

Je ontvangt alle lesstof compact per mail. Helder en to the point. Je hoeft niet te dealen met dikke studieboeken.

 

5. Blijven herhalen

We stapelen vaak herhaling op herhaling in de lessen. Fundamentele kennis en klankschaalmassagetechnieken slijten daardoor “vanzelf” in. Nieuwe technieken zijn soms ook variaties op eerder aangeleerde technieken, waardoor je deze makkelijker onthoudt.

 

6. Leren vanuit de juiste mindset

Hoe je over jezelf denkt, heeft invloed op je leervermogen. Als je denkt “Ik ben onhandig en ik kan dit niet”, werkt dat niet bevorderlijk voor het leren. We werken aan een mindset om te groeien. Als het nodig is, liever met kleine stapjes, dan geblokkeerd raken door een groeisprong die nog niet lukt.

 

7. Individuele leertempo en groeicurve

Groei gaat nooit met een constante snelheid gaat. Ieder heeft zijn eigen leertempo en groeicurve. Gun jezelf voldoende tijd. Dan zul je binnen de termijn van deze opleiding zeker een steile groei doormaken.