Private Master Concert

Grote Gong

 

Een Private Master Concert is enkel voor 2 deelnemers

Alle ruimte dus om zoveel mogelijk van de klank te genieten. Iwan nodigt je graag uit voor een ware klankbelevenis met de Grote Aarde Gong. In de volksmond ook wel grote Chinese Tempelgong genoemd.

 

De Gong is een machtig instrument. Indrukwekkend en ontzagwekkend. De meeste mensen kennen wel het geluid van een zware gongslag. Maar de gong heeft een heel scala aan geluiden. Fluittonen, gezoem, monnikengezang, geluiden van walvissen, olifanten, regen, stormen en oceanen. Laat je verbeelding spreken. In een gong zit “veel meer geluid”.

 

Iwan is een meester in het bespelen van de Grote Gong. Hij brengt de klanken vol overgave en passie tot leven en laat zijn gong een verhaal vertellen. Laat je dragen op klank. Naar een wereld van boventonen. Ondertonen. En ritmes die soms opdwepend kunnen zijn. Bulderend, indringend. Maar uiteindelijk verstillend.

 

De Gong. Zoveel klanken.

Ons leven. Zoveel facetten.

Elke klank raakt een facet. En doordringt ons ervan.

Hoe rijk het leven is.

Toegift

Na afloop van dit gongconcert is er nog een toegift. Voor wie er nog niet genoeg van heeft: je kunt de Grote Gong van dichtbij beleven. In de vorm van een fijne rugmassage. Uitgevoerd met geluidstrillingen van de Grote Gong. Een zinderende ervaring waar je nog dagen profijt van kunt hebben.

 

Je kunt kiezen of je zittend of liggend wilt luisteren naar de Grote Gong. Maar om optimaal ontspannen te kunnen genieten, is het meestal fijn als je tijdens het gongconcert kunt liggen.

 

 

Datum en Tijd:

18 mei 2021. Aanvang 13.30u. Eindtijd ongeveer 15.00u

Afhankelijk van je enthousiasme. ;-)

 

 

 

Locatie:

Livingstonelaan 54

2803 EL Gouda.

 

Deelnamebedrag:  45 euro per persoon.

 

Aanmelden

Bij Iwan Boersma via:

info@klankschaalexpertisecentrum.nl

Of telefonisch via 06-49943834

 

 

Iwan Boersma wordt met regelmaat gevraagd om concerten te geven met Klankschalen of Grote Gong. Deze klankconcerten worden gewaardeerd binnen een yogales en zijn een origineel verjaardagscadeau. Ze passen ook in het kader van een bedrijfsuitje. Iwan verzorgde o.a. een klankschaalconcert voor De Nederlandsche Bank.

 

Iwan geeft op verzoek en in overleg graag ook een gong- of klankschaalconcert bij jou op locatie.