Op reis met de Grote Gong

 

Ik nodig je graag uit voor een ware belevenis: een concert met de Grote Aarde Gong. In de volksmond vaak grote Chinese Tempelgong genoemd.

 

De Gong is een machtig instrument. Indrukwekkend en ontzagwekkend. De meeste mensen kennen wel het geluid van een zware gongslag. Maar de gong heeft een heel scala aan geluiden. Fluittonen, gezoem, monnikengezang, geluiden van walvissen, olifanten, regen, stormen en oceanen. Laat je verbeelding spreken. In een gong zit “veel meer geluid”.

 

Iwan Boersma brengt de klanken vol overgave en passie tot leven. En laat zijn gong een verhaal vertellen. Laat je dragen op klank. Naar een wereld van boventonen. Ondertonen. En ritmes die soms opzwepend kunnen zijn. Bulderend, indringend. Maar uiteindelijk verstillend.

 

 

De Gong. Zoveel klanken.

Ons leven. Zoveel facetten.

Elke klank raakt een facet.

En doordringt ons ervan. Hoe rijk het leven is.

 

 

Je kunt kiezen of je zittend of liggend wilt luisteren naar de Grote Gong. Maar om optimaal ontspannen te kunnen genieten, is het meestal fijn als je tijdens het gongconcert kunt liggen.

Dunne yogamatjes en fleece-dekentjes zijn op locatie aanwezig. Maar als je comfortabel wilt liggen is het beter om je eigen mat/ kussen/ deken mee te brengen.

 

 

Datum en Tijd:

18 november 2022. Aanvang 20.00u. Eindtijd ongeveer 21.15u

 

Locatie:

Aandachtsmederij, Paulus Borstraat 37, 3812TA Amersfoort

 

Deelnamebedrag: een donatie is welkom. Maar niet verplicht.

 

Iwan Boersma wordt met regelmaat gevraagd om concerten te geven met Klankschalen of Grote Gong. Deze klankconcerten worden gewaardeerd binnen een yogales en zijn een origineel verjaardagscadeau. Ze passen ook in het kader van een bedrijfsuitje. Iwan verzorgde o.a. een klankschaalconcert voor De Nederlandsche Bank.

 

Iwan geeft op verzoek en in overleg graag ook een gong- of klankschaalconcert bij jou op locatie.