.

Sound and Nature

Sound and Nature is een ware belevenis. Voor mensen die graag vertoeven in de natuur en ook houden van een vleugje avontuur


Je zult ervaren dat wanneer je de kracht van klanken en natuur met elkaar verbindt, er een sterke werking vanuit gaat op je gezondheid. 


Sound and Nature staat voor een pure beleving. De vorm waarin kan steeds verschillend zijn. Maar bijvoorbeeld, wat dacht je ervan om de nacht door te gaan, op klanken van de Grote Gong en Klankschalen. Rondom een verwarmend kampvuur. Onder een sterrenhemel. 

Of om je klankschalen in te wijden. Met behulp van natuurelementen. Je verzamelt energieën uit de natuur in je klankschaal. Jouw schaal kan daardoor extra mooi en krachtig gaan klinken. En andere mensen verder helpen.

De ene keer klop je met een gong misschien energieën los in de natuur. En andere keren gebruiken we vuur, of waad je op blote voeten door het water. Al deze bijzondere ervaringen brengen je terug naar je eigen natuur. Je kern. Waar het leven een “eenvoudig zijn” is. Waar je jouw vreugde en onbegrensde potentieel aan mogelijkheden kunt vinden. 


Back to basics. Terug naar je kern. Je kunt dat ervaren in een wisselend programma van belevenissen die elke keer weer uniek zijn.

 

Sound Adventure is nog in ontwikkeling. Meer informatie volgt!

 

 

.