Regels en Voorwaarden VIP-Membership.

 

* VIP-member worden is en blijft geheel gratis.

 

* Je kunt uitsluitend VIP-member worden door invullen van het online-formulier.

 

* Je ontvangt per mail een unieke VIP-Code. Hiermee kun je aanspraak maken op korting.

 

* Alleen met deze mail en unieke VIP-Code kun je korting krijgen. Degene die jou de korting aanbiedt, zal jou ter controle vragen naar deze mail en unieke VIP-Code. Bewaar deze mail dus goed.

 

* De VIP-Code geeft recht op eenmalig 20% korting bij dezelfde aanbieder. Je kunt dus wel vaker korting krijgen door steeds te kiezen voor een andere aanbieder.

 

* De korting van 20% geldt uitsluitend voor een geselecteerd aanbod zoals vermeld in de lijst van aanbieders.

 

* Stel aanbieder X geeft klankschaalmassages, klankschaalconcerten en cursussen in klankschaalmassage. Dit blijkt uit zijn website. Maar deze aanbieder X wordt in de lijst uitsluitend genoemd met klankschaalmassage. Dan geldt de korting uitsluitend voor het ontvangen van een klankschaalmassage.

 

* Helend Contact - Klankschaal Expertise Centrum werkt samen met aanbieders, waardoor je aanspraak kunt maken op korting. Helend Contact is in dit geval echter niet meer dan een verzamelplatform. Elke aanbieder kan zijn/ haar eigen overige regels en voorwaarden hanteren. Informeer voor specifieke voorwaarden en regels bij de betreffende aanbieder.

 

* Helend Contact - Klankschaal Expertise Centrum zal jouw e-mail adres eventueel gebruiken om je op de hoogte te stellen van aanbiedingen en kortingen op het gebied van klankschalen en klankschaalactiviteiten die interessant voor je kunnen zijn.

 

* Jouw e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan anderen.

 

* Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacy reglement. Lees het reglement hier.

 

* Helend Contact - Klankschaal Expertise Centrum draagt zorg voor een lijst met een actueel aanbod, waar VIP-Members met korting gebruik van kunnen maken. Helend Contact stelt zich echter niet aansprakelijk voor (gevolgen van) eventuele onjuistheden vermeld in deze lijst.

 

 

 

.