.

100% TevredenheidsGarantie

Wat leuk dat je op deze pagina kijkt! Blijkbaar ben je op z'n minst benieuwd naar (een deel van) mijn opleiding Deep Sound Massage.

Mocht je serieus overwegen een (deel van) deze opleiding te doen, dan kan ik me best voorstellen dat je je wat dingen afvraagt of zelfs twijfels hebt. Ik probeer me graag in jou te verplaatsen. Dus laten we net doen alsof deze website over klankschalen van jou is en dat ik nu op jouw website kijk.

 

Jij kijkt nu in mijn hoofd mee.

 

Ik denk bij mezelf, goh wat een leuke website heb je ;-P.

 

? Dan zie ik de opleiding Deep Sound Massage en mijn eerste vraag is: is deze opleiding mijn investering wel waard? Ik bedoel dat niet onaardig naar jou toe. Het is een vraag die ik me vooraf stel bij elke opleiding die doe. Als ik kies voor de opleiding Deep Sound Massage steek ik er tijd, geld en energie in. En dan wil ik natuurlijk wel graag weten of mijn investering de moeite waard is. Het antwoord op deze vraag is vooraf nooit zeker. Dus eigenlijk een probleem.

 

? Het geluid van klankschalen vind ik mooi. Dus is het waarschijnlijk leuk om er mee te werken. Maar valt daar eigenlijk wel veel over te leren? Ik bedoel, je slaat met een stokje tegen een klankschaal om klank te maken. De klankschaal kun je daar houden waar je hem hebben wilt. En dat is het volgens mij wel zo'n beetje, toch? Niks moeilijks aan. Waarom zou ik dan de opleiding Deep Sound Massage doen?

 

? Klankschalen vind ik zelf wel interessant. Maar ik houd niet van zweverigheid. Hoe weet ik of deze opleiding niet te zweverig is?

 

Ik zou graag antwoord van je krijgen op mijn vragen, die deze twijfels bij mij weg kunnen nemen. Wat zou je mij antwoorden? Misschien vind je het wel moeilijk om op mijn vragen een antwoord te geven. Logisch. Want jij hebt nog nooit de opleiding Deep Sound Massage gegeven. Zullen we onze rollen weer omdraaien?

 

Om met die laatste vraag te beginnen. Ik houd niet van zweverigheid. Ik vind dat je praktisch moet kunnen werken met alles wat ik je leer. Anders heeft het geen waarde voor jezelf en anderen. Wat ik je leer heeft daarom altijd een aantoonbare of praktische onderbouwing.

 

De volgende vraag of mijn opleiding Deep Sound Massage jouw investering wel waard is. Ik zou zeggen, kijk eens bij de reacties van cursisten. Het zijn eerlijke reacties van echte mensen. Je zou ze zelfs nog kunnen raadplegen. Omdat er bij een groot aantal cursisten een weblink staat vermeld.

 

Maar afgezien daarvan. Mijn opleiding Deep Sound Massage is het resultaat van meer dan 10 jaar aan eigen ervaringen in het werken met klankschalen. Daarnaast heb ik honderden cursisten gehad. En zodoende ook hun ervaringen, vragen, invalshoeken, suggesties en opmerkingen in mijn opleiding kunnen verwerken. Veel van hen waren al professioneel masseur. Sommigen zelfs al 20 jaar lang. Als je het zo bekijkt is mijn opleiding Deep Sound Massage een optelsom van bijna 1000 jaar praktijk ervaring!

Natuurlijk kan ik van alles zeggen. Maar wat mijn opleiding jou echt te bieden heeft, dat weet je pas werkelijk als je deze volgt. En daarom doe ik jou een uniek aanbod dat je nergens anders vindt. Omdat als jij oprecht geïnteresseerd bent in het leren werken met klankschalen, ik alle twijfels bij jou wil wegnemen.

 

Ik geef jou een 100% tevredenheidsgarantie!

 

Ik kan je deze garantie geven. Omdat ik ervan overtuigd ben dat mijn opleiding jou geweldig veel heeft te bieden. Gezien de ervaringen van alle cursisten die jou zijn voorgegaan.

 

De 100% tevredenheidsgarantie geef ik op deel 1 van de opleiding Deep Sound Massage. Ben je niet tevreden over deze cursus. Laat dit dan direct na afloop weten. Dan krijg je van mij je geld terug. Zo simpel is het.

 

Je krijgt van mij de mogelijkheid zonder risico kennis te maken met de opleiding Deep Sound Massage.

 

Je mag gebruik maken van mijn 100% tevredenheidsgarantie. Maak je gebruik van deze garantie, maar je wilt later alsnog doorstromen naar deel 2 van de opleiding Deep Sound Massage, dan kan dat. Maar pas nadat je deel 1 alsnog hebt betaald. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je echt graag wilt leren werken met klankschalen, het jou dat bedrag makkelijk waard is!

Mijn garantie is bedoeld om jouw twijfels weg te nemen als je vooraf oprecht geïnteresseerd bent in mijn opleiding Deep Sound Massage. Mijn garantie is er niet voor mensen die "gratis shoppen" willen. Ik deel mijn kennis tenslotte het liefst met enthousiaste en gemotiveerde mensen.

 

 

 

Ontdek een boeiende wereld!

Er gaat geen dag voorbij zonder geluid. We zijn ermee vertrouwd. Toch kennen maar weinig mensen de heilzame eigenschappen van klank.

Hoe zou het voor je zijn als je geluid simpelweg zou kunnen gebruiken om het leven en de gezondheid van vele mensen te verbeteren? Je zou goud in handen hebben!

De opleiding Deep Sound Massage leert jou praktisch en vaardig met het geluid van klankschalen te werken; van klankmassage tot healing. Ontdek een boeiende wereld! 

 

 

Wat is Klankmassage?

Tijdens een klankmassage resoneren fijne klanktrillingen diep door alle huidlagen heen. Het is een zachte aanraking met klank. Het resultaat is een diepe ontspanning. Klankmassage kan het zelfgenezend vermogen versterken. Lees meer over klankmassage

 

 

 

Als klankmasseur bied je een bijzondere massagevorm:

- klankmassage kun je door de kleding heen geven. Daardoor is het laagdrempelig voor mensen die liever hun kleding aanhouden.

- het geven van een klankmassage kost je weinig inspanning. Terwijl masseren met je handen soms veel kracht kost.

- de klanken werken rustgevend voor degene die de behandeling ontvangt, maar ook voor jou als klankmasseur.

- met een klankmassage oefen je weinig druk uit op het lichaam. Daardoor is het geschikt voor patiënten met pijn.

 

 

Waarom de opleiding Deep Sound Massage?

Klankschalen zijn geweldig krachtig. Er zijn maar weinig mensen die je zullen vertellen dat klankschalen ook veel pijn en ongemak kunnen los maken.

Juist daarom is deze opleiding waardevol. Je leert iemand een optimale behandeling met klankschalen te geven. Vanuit een gedetailleerde doordachte en voorzichtige benadering. Jouw ontwikkeling staat voorop.  

 

 

Wat deze opleiding Deep Sound Massage jou kan opleveren:

 

- Klankplezier voor jezelf dat jou nog jarenlang professioneel geld kan opleveren.

- Expert-status. Ontdek de geheimen van een alledaags verschijnsel.

- Stress vermindering. Elke dag. Op een simpele manier met klank.

- Waardering van enthousiaste klanten. Zij zullen naar jou gaan verwijzen.

- Sneller herstellen van kwalen/ (pijn)klachten. Herstel met klank verloopt soms wel 10x sneller.

Goede positie in de massage-wereld. Er zijn relatief weinig klankmasseurs.

Gevarieerd werkveld. O.a. wellness, festivals, bedrijfsleven, en zorginstellingen.


 

Wat je leert in de opleiding Deep Sound Massage

Sound betekent zowel "geluid" als "gezond". In de opleiding Deep Sound Massage, leer je met klankschaalgeluid een massage te geven die diep doorwerkt op iemands gezondheid.

Je leert hoe je extra diepe rust kunt creëren in je klankmassages. Met details die lang niet iedere professionele klankmasseur kent. Natuurlijk wil jij die details wel leren kennen ;-)

 

De opleiding Deep Sound Massage leidt jou op tot klankmasseur. Je leert op een verantwoorde en gestructureerde wijze te werken met klankschalen. Afgestemd op de vraagstelling van je cliënt. Wanneer je de opleiding met succes voltooit, ontvang je een certificaat ter referentie.

 

Overzicht van de opleiding

 

Module 1.  

Inleiding in de Klankmassage

Module 2.  

Afronding basis Klankmassage

Module 3.  

Klankschalen en de Aura

Module 4.  

Klankschalen en de Energiekanalen

Module 5.  

Klankschalen en de Gong

Module 6.  

Mastermodule

Module 7.

Examenproef en Certificering

 

De voordelen van de opleiding Deep Sound Massage.

Plezierig en ontspannen leren staan voorop. Individuele aandacht en ontwikkeling zijn belangrijk.

Kleine lesgroepen van 4 tot 6 deelnemers. Daardoor ontvang je veel persoonlijke aandacht en een uitstekende begeleiding en leer je beter, meer en sneller.

We doen niet aan verplichte lunches. Zo bespaar je tijd en geld. Maar besparen we niet op het plezier van de opleiding.

Les van Iwan Boersma. Een echte klankschaalspecialist met meer dan 10 jaar ervaring in les geven. Vanuit Passie.

Geen zweverigheid. Wat je leert is praktisch te gebruiken.

Tussen de modules door ontvang je indien nodig een uitstekende begeleiding/ feedback per mail.

Na elke module ontvang je een bewijs van deelname.

Garantie: een opleidingsmodule gaat altijd door bij 2 of meer deelnemers!

Opleidingslocatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

 

 

Deelnemersreactie:

"Iwan weet op zeer duidelijke, gedetailleerde en inspirerende wijze kennis over te brengen.

Persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid in zijn coaching wil ik met name noemen." 

Yvonne Heijl

 

Lees hier alle 156 ervaringen van deelnemers

 

 

Aanmelden 

Je kunt je bij Iwan Boersma aanmelden voor de opleiding Deep Sound Massage:

IwanBoersma@hotmail.com 

Tel. 06-49943834

 

 

.