Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden. Dubbelklik om je eigen product toe te voegen.

Privacy Verklaring

Helend Contact – Klankschaal Expertise Centrum gebruikt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

Privacyverklaring voor bezoekers van deze website

De site www.klankschaalexpertisecentrum.nl wordt beheerd op door Helend Contact.

Als bezoeker van deze website kun je met je vragen over de privacyverklaring terecht bij Helend Contact. De contactgegevens vind je op deze website.

Helend Contact heeft het recht om de inhoud van deze privacyverklaring te veranderen. Zonder kennisgeving hiervan aan jou als websitebezoeker.

 

Jouw klantgegevens

Helend Contact gebruikt enkel jouw gegevens die je rechtstreeks hebt verstrekt. Om jouw  bestelling af te handelen en 1 of meerdere mails te sturen die betrekking hebben op jouw bestelling.

 

Beheer van jouw gegevens

Jouw gegevens worden niet verstrekt of verkocht aan derden of andere bedrijven.

De gegevens die jij verstrekt, worden opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Je hebt altijd de mogelijkheid om jouw gegevens aan te (laten) passen. In het geval je dit niet zelf kunt doen, zal Helend Contact op jouw verzoek deze gegevens wijzigen.

 

Inschrijving op deze website

Als je toegang tot een download hebt aangevraagd, je jezelf hebt ingeschreven voor klankschaaltips en informatie, of je hebt je aangemeld voor een workshop/opleiding en daarvoor een webformulier ingevuld dan wordt je emailadres automatisch toegevoegd aan een lijst van abonnees. Daardoor ontvang je 1x per maand klankschaaltips en nieuws. Wil je geen e-mail meer ontvangen van mij, dan kun je jezelf daarvan elk moment weer uitschrijven.

Elke mailing heeft onderaan een link waarmee je je kunt uitschrijven. Of je kunt contact met mij opnemen om je uit te laten schrijven. Je e-mailadres verwijder ik dan uit mijn bestand en bewaar ik niet.

Je gegevens worden opgeslagen in het e-mail beheersysteem van Autorespond.nl Meer informatie over het veiligheidsbeleid en privacybeleid van Autorespond vind je hier.

 

Jouw rechten

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens ik van je heb en het recht om deze aan te passen. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, kun je mij hierom een verzoek sturen per mail.

Als jouw gegevens onjuist, niet volledig, niet belangrijk (meer) zijn, dan kunnen je gegevens op jouw verzoek worden aangepast of aangevuld.

Je hebt daarnaast het recht om je persoonsgegevens te laten wissen, deze beperkt te laten gebruiken. Of om een bezwaar te maken tegen de verwerking ervan.

Je hebt ook het recht om jouw gegevens over te dragen of overdraagbaar te maken. Als je dat wilt kun je mij dit kenbaar maken per mail en ik zal je verzoek binnen 28 dagen in behandeling nemen.

Het mail adres is: iwanboersma@hotmail.com

 

Wijziging privacybeleid

Helend Contact – Klankschaal Expertise Centrum kan elk moment het privacybeleid wijzigen. Deze wijzigingen zijn van kracht vanaf de vooraf aangegeven ingangsdatum.