Opleiding

Deep Sound Massage

 

Er gaat geen dag voorbij zonder geluid. We zijn ermee vertrouwd. Toch kennen maar weinig mensen de heilzame eigenschappen van klank.

Hoe zou het voor je zijn als je geluid simpelweg zou kunnen gebruiken om het leven en de gezondheid van vele mensen te verbeteren? Je zou goud in handen hebben!

Deze opleiding klankschaalmassage leert jou praktisch en vaardig te werken met het geluid van klankschalen; van klankmassage tot healing. Ontdek een boeiende wereld!

 

.

Verkoop

Professionele Klankschalen

     

Helend Contact doet niet aan groothandelsbestellingen. Je vindt er klankschalen van voortreffelijke kwaliteit. Geschikt voor als je er beroepsmatig mee wilt werken en er hoge eisen aan stelt.

Deze klankschalen hebben hun erkenning gekregen in de vele enthousiaste reacties. Van onder andere muziektherapeuten, musici, klankschaalmasseurs, yogadocenten, coaches en meditatieleraren.

 

.

Vakbibliotheek

Artikelen Klankschalen

 

Het Klankschaal Expertise Centrum wil het plezier en de waarde van klankschalen bij zoveel mogelijk mensen brengen. Daarom is het belangrijk dat je over goede klankschaalinformatie kunt beschikken. Op deze website vind je informatie over klankschalen die je waarschijnlijk nergens anders op het internet kunt vinden.

Het is de moeite waard om regelmatig op deze website te kijken. In de loop der tijd zul je hier steeds meer artikelen en informatie over klankschalen kunnen vinden. Waar ook jij profijt van kunt hebben.

 


Ben je op zoek naar de beste klankschalen zonder een duur verkoopverhaal?

 

Download Gratis dit E-book over klankschalen

 Ontdek hoe verkoopverhalen je veel geld kunnen kosten.

Doorzie de zin en onzin van chakra-klankschalen.

Wat je misschien nog niet weet, maar wel zou moeten weten over oude klankschalen.

Je krijgt ook regelmatig waardevolle tips en informatie over klankschalen.


Ik voel het als mijn missie om klank bij de mensen te brengen.

 

"Het is mijn wens om vele mensen te mogen raken met de prachtige klanken van mijn klankschalen. Passie te voelen voor het leven. Mooie klanken inspireren. Mooie klanken raken het hart. Zonder woorden. Voorbij het verstand. Ik geloof in eenvoud en kracht. Wanneer mensen diep in hun hart kunnen voelen, zal de wereld mooier worden."

 

Iwan Boersma

 


Creëer een rijk leven!

Echte verrijking begint altijd met de ontdekking van iets nieuws.

Daarom ligt er een wereld aan je voeten. Naar schatting is meer dan 95 procent van de mensen nog niet bekend met de gunstige effecten van klank op onze gezondheid. En nog minder mensen zijn in staat om waarde toe te voegen aan het leven van anderen.

Stel je voor: overal waar jij je klankschalen laat klinken, raken mensen enthousiast. En dat niet alleen. Stress verdwijnt, spanningspijnen lossen op. Simpelweg door het gebruik van de heilzame eigenschappen van een bijzonder alledaags verschijnsel: geluid!

 

Ontdek de wondere wereld van klank! En bereid je voor...

Je zult ongelooflijk veel mensen kunnen inspireren met klank!

Ervaringen van klanten/ deelnemers

 

“Gisteren hebben we bij jou twee prachtige klankschalen gekocht. We zijn er heel erg blij mee en vinden, horen en voelen dat we een goede keus gemaakt hebben. Gisteravond hebben we steeds de schalen opgepakt om er mee te "spelen" en vanmorgen opnieuw. Het voelt voor mij alsof ik 2 bijzondere, nieuwe huisgenoten in de kamer heb. We willen je bedanken voor de ruimte die je ons geboden hebt om te kiezen, te luisteren en vooral te voelen. Het was heel fijn dat je ons de vrijheid liet, niets stuurde, maar wel goede adviezen gaf.” – Verkoop Klankschalen

 

Anneke


"De klankschaalcursus deel 1 was geweldig leuk om te doen! Iwan geeft op een bezielende, zorgvuldige, duidelijke en ontspannen manier de cursus. Ik had vooraf niet kunnen bedenken dat er in 1 middag zoveel te leren viel, vele facetten kwamen aan bod. Ik verheug me al op deel 2!" - Cursus Klankschaalmassage

 

Fiona Huisman - www.alzahradancing.nl

 


Dit Klankschaal Expertise Centrum werkt volgens: